Lezárult a Petőfi Iskola tornatermével kapcsolatos projekt

Népszerű ajánlatok

/Fotó: Nagy Pál/

Az alábbi sajtóközleményt kaptuk a Városi Önkormányzattól, melyet szöveghűen idézünk:

“Sikeres európai uniós projektet zárt a Mór Városi Önkormányzat. A TOP-3.2.1-16-FE1-2018-000030 azonosítószámon elnyert „Mór Város Petőfi Sándor Általános Iskola Tornatermének energetikai korszerűsítése” című pályázat 144,707 millió Ft európai uniós támogatás segítségével valósulhatott meg a Móri Petőfi Sándor Általános Iskola tornatermének energetikai korszerűsítése. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, mely vissza nem térítendő támogatás formájában került finanszírozásra.

Elkészült a TOP-3.2.1-16-FE1-2018-000030 azonosítószámú „Mór Város Petőfi Sándor Általános Iskola Tornatermének energetikai korszerűsítése” megnevezésű pályázat keretein belül a Móri Petőfi Sándor Általános Iskola épülete mellett elhelyezkedő tornaterem energetikai korszerűsítése.

A projekt keretében az épület külső, valamint padlásfödém hőszigetelést, új nyílászárókat kapott. A fűtéskorszerűsítés mellett légtechnikai rendszer, napelemes rendszer került beépítésre, valamint projektarányosan akadálymentesítésre is sor került. A projekt által az épület fűtése költséghatékonyabbá vált, az üzemeltetési költségek hosszútávon csökkennek, mely költségmegtakarítást eredményez.

Az elért energiatakarékosság elősegíti a fenntartható fejlődést. A tornateremben tartott sportesemények mennyiségi és minőségi javulása érezhető a diákok számára, az épületet használok komfortérzete is növekedett.

A projekt megvalósítója: Mór Városi Önkormányzat

A projektzárás dátuma: 2023.09.18.

A projektről bővebb információt a www.mor2020.hu oldalon olvashatnak.”

Eddig a közlemény. Mi a témáról korábban itt írtunk:

Megújult a Petőfi Általános Iskola tornaterme (+Képek)

 

Írj Te először kommentet "Lezárult a Petőfi Iskola tornatermével kapcsolatos projekt"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*