Öreg Prés Étterem

 

Öreg Prés Étterem

8060 Mór,  Táncsics Mihály utca 5.

Telefon (asztalfoglalás)+36 30 611 4573;       +36 22 408 692

E-mail:  etterem@oregpresetterem.hu

Nyitvatartás:

Hétfőtől-szerdáig: zárva

Csütörtök:  12:00-21:00                               utolsó vendégérkezés: 20:30

Péntek és Szombat:   12:00-22:00            utolsó vendégérkezés: 21:30

Vasárnap:   12:00-16:00                               utolsó vendégérkezés: 15:30

ÉTLAPUNKAT ITT TALÁLJA: https://oregpresetterem.hu/etlap/

A felejthetetlen kulináris élményekről Séfünk, Volenter István gondoskodik, aki majd olyan nagy múltra tekint vissza, mint az Öreg Prés Étterem.

Éttermünk a 38. helyet foglalja el az Audi-Dining Guide Top 100 Étteremkalauzában.

TOP20 Vidéki Étterem és a TOP10 Magyar Étterem között is szerepelünk!

Vidék, tradíció, vendégszeretet

Nem hiába ez a három szó az, ami a leginkább meghatároz minket. Hiszen nem csak a környék, de éttermünk is a hagyományos, vidéki stílust képviseli.

Az Öreg Prés Étteremben a hagyomány találkozik a modern konyhatechnológiával, és minden egyes fogás gondos odafigyeléssel és magas minőségű összetevőkkel készül.

Minden szőlőprés egyedi kézimunka. Éppen ezért nem lehetett ez máshogy logónkkal sem, ahol minden vonal és folt szabad kézzel készült.

A motívum alapját a parkolóban megtalálható névadónk, a nyomóprés adta, amely azután, hogy testet öltött, megkapta az élet színeit.

Logónk egyedi alkotás, amit Táncos László Művész Úr készített. Tehát egyedi, épp úgy, ahogy minden étel az Öreg Présben.

Az Öreg Prés Étterem tökéletes választás számotokra, ha családi, baráti ünneplésre vagy céges rendezvényre kerestek színvonalas éttermi élményeket, pazar borokat és vidéki nyugalmat. A zavartalan pihenésről elegáns és kényelmes szobáink gondoskodnak, amelyek autentikusan tükrözik a régmúlt kor hangulatát egy csipet modern vonallal kiegészítve.

*Privát rendezvény

*Borkóstoló

*Borebéd és borvacsora

*Céges évzáró és karácsonyi parti

*Üzleti meeting

Különtermeink kiválóan alkalmasak workshopok, konferenciák, tréningek vagy előadások megtartására is. Az előkészítésben és a lebonyolításban is segítségetekre leszünk, így biztosan sikerrel zárul majd a fontos esemény.

Az egyedülálló környezet és a meghitt vidéki hangulat mellett pazar konyhánk és Séfünk helyi specialitásai is tökéletes esküvői helyszínné tesznek minket mindazok számára, akik valami különlegeset keresnek.

Delikátesz   (galéria ITT)

„Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” – tartja az ismert mondás, és ez a szállóige nálunk szintén meghatározó.

Ezt mutatja delikáteszünk is, ahol a térség termelőinek szívvel-lélekkel készült termékei vásárolhatóak meg. Így nem csak a hazai kistermelők és gazdaságok gyarapodásához járulhatsz hozzá, de csökkentheted az ökológiai lábnyomodat is, hiszen a legtöbb finomság 15 kilométeres körzetből érkezik.

Válogass kedvedre és ízleld meg a helyi kultúrát ínycsiklandó szörpjeinkkel, lekvárjainkkal és sok más minőségi kézműves termékünkkel.

Galéria

 

Tovább a teljes galériára  (ételek, enteriőr, delikátesz)  ITT!

 

SZÉP kártya elfogadóhely: