Kisbéri Munkák

Kisbéri Munkák

2870 Kisbér, Szabadság utca 34.

Telefon:   +36/70 931 30-45   és   +36/70 949 93-36

E-mail: toborzas@kisberimunkak.hu

Facebook:  https://www.facebook.com/kisberimunkak/

AKTUÁLIS MUNKALEHETŐSÉGEK: https://www.kisberimunkak.hu/catalog/index

Bemutatkozunk:

2010 óta foglalkozunk munkaerő-közvetítéssel.

Célunk a kezdetektől ugyanaz, a korábban megszerzett tapasztalatainkat és ismereteinket felhasználva professzionális szolgáltatásokat és megbízható hátteret kínáljunk az álláskeresők számára.

Az elmúlt 12 év során sikerült dinamikus fejlődést elérnünk, így mára meghatározó szereplőivé váltunk a magyarországi munkaerő közvetítő piacnak. Weboldalainkon számos partnerünk állásajánlatát jelenítjük meg.

Vállalkozásunk kezdetben elsősorban a külföldön dolgozó munkavállalókat segítette elhelyezkedni, mára azonban helyi vállalkozásként a Kisbér és környéki munkavállalók álláskeresését is szeretnénk megkönnyíteni.

Nagy hangsúlyt fektetünk a megbízhatóságra és a korrekt, teljes körű tájékoztatásra.

Partnereinkkel hasonlóan vélekedünk a sikeres foglalkoztatásról, ennek megfelelően munkánk során csak és kizárólag a saját állományba vétel jöhet szóba.

Mindemellett egyre több energiát fordítunk a manapság nagyon trendi közösségi média fejlesztésére is, Facebook oldalunk teljesen interaktív és segítségével nagyon hatékonyan tudunk kommunikálni a minket követőkkel, érdeklődőkkel.

Cégünk fő profilja

Kisbér és vonzáskörzetében élő álláskeresőknek segítünk elhelyezkedni a környékbeli vállalkozásoknál.

Partnereink multinacionális vállalatok, kis és közép vállalkozások, családi cégek és egyéni vállalkozók.

Stabil partnerhálózatunknak köszönhetően olyan munkaadók állásajánlatait tudjuk a nálunk jelentkezőknek közvetíteni, akiknek szavahihetőségén még nem esett csorba.

Munkánk során mindvégig nagy hangsúlyt fektetünk az egységes márkanév arculatának kialakítására, mindemellett igyekszünk szolgáltatásaink egyedi mivoltát is kihangsúlyozni.

Megrendelő központú gondolkodásunk elengedhetetlenné teszi számunkra a kifejezetten egyedi igényekre történő fejlesztéseket, mint például a folyamatos tájékoztatás, kommunikáció és gyors információcsere áramlás kiépítése.

Minőség

Büszkék vagyunk arra, hogy minőségi szolgáltatásaink és szakértelmünk a megbízók folyamatos visszaigazolásai alapján kimagaslónak mondhatók.

Az általunk közvetített munkavállalók nagy elégedettséggel ajánlanak minket köszönhetően a folyamatos segítségnyújtásnak és támogatásnak.

Önnek is sikeres álláskeresést kívánunk!

Miért válasszon minket?  Mi a különbség a munkaerő-kölcsönzés és a munkaerő-közvetítés között?

Ezekre itt kaphat választ:   https://www.kisberimunkak.hu/informaciok