Regia Dental Fogászati Központ Mór – Fogorvosi magánrendelés

Regia Dental Fogászati Központ Mór – Fogorvosi magánrendelés

Regia Dental Fogászati Központunkban ötvözzük a családias légkört, a bizalmon alapuló kapcsolat kialakítását.

A legmodernebb eljárásokat alkalmazzuk, munkánkat a legjobb minőségű fogászati anyagok felhasználásával végezzük.

Rendelőnkben dolgozó orvosaink Dr. Mehdi Malek Poor és Dr. Azari Ali a fogorvosi egyetemet Budapesten végezték, szaktudásukat folyamatosan fejlesztik.

Szeretettel várják Önt is barátságos, fájdalommentes körzeti és magánrendeléseikre.

Elérhetőségek: 

8060 Mór, Kórház u. 21.

Rendelési idő: minden nap 8-18 óráig

Székesfehérvári központunk: https://www.keramiadental.hu/

E-mail: regiadentalkft@gmail.com

Telefonszám: +36 20/ 924-5155

Implantátum beültetés:

Válassza a legjobb minőségű implantátumot a legmodernebb digitális beültetési technikával!

-Fájdalommentes beültetés

-Egyénre szabott,tökéletes pontosság

-Gyorsabb behelyezés

-Rövidebb beépülési idő

-Vágás és varrat mentes

-Örök garacia

-3D digitális technológia

Navigációs fogbeültetés, vágás és varrat nélkül.

A legmodernebb fogászati implantológia azt a lehetőséget nyújtja, hogy a fogorvos már nem csak egyszerűen szabad kézzel dolgozik, hanem 3D technológiával nyomtatott és tervezet fúró sablon segítségével tizedmilliméteres pontossággal helyezi be az implantátumot csontba.

A digitálisan tervezett  implantációs sebészi sablont  egy számítógépes szoftver segítségével a beteg  CBCT felvétele  alapján  tervezzük meg.

A rendszer lényege az, hogy készül egy személyre szabott sebészeti vezető sablon, melynek segítségével komolyabb műtéti beavatkozás nélkül végezhető el az implantátumok beültetése.

A digitálisan tervezett sebészi sablon, a beavatkozás során szájba helyezve maximális pontossággal vezeti a fúrót, így az implantátumok tökéletes pontossággal kerülnek a csontba. Így elkerülhetőek a szabad kézzel végzett implantációs műtétek gyakori hibái.

A nagy pontosságú diagnosztikai eljárásnak, programnak, és az így elkészített sebészi vezetősablonnak köszönhetően olyan csontterületre is beültetésre kerülhet az implantátum, ahova szabad kézzel túl kockázatos lenne.

Nem megfelelő vastagságú állcsont esetében, keskenyebb, vékonyabb csontozatú pacienseknél is precízebben, és kellő biztonsággal ültethetők be az implantátumok. A modern technikának köszönhetően  gyorsabb a beavatkozás, nincs vágás és varrat ezáltal a gyógyulási idő is lerövidül.

A sablon segítségével készült implantátumok  tökéletes helyre kerülnek és így az utána készülő fogpótlások is problémamentesen a legkisebb implantátum terheléssel készíthetőek.

A navigációs implantálás lépései:

-1. Konzultáció és állapotfelmérés

Az első konzultáció során egy állapotfelmérés, egy digitális panoráma röntgen, és egy CBCT felvétel segítségével képet alkotunk az Ön fogainak és csontozatának állapotáról.

-2. Ingyenes kezelési terv

Elkészítjük Önnek a személyre szabott, kezelési tervet, amely tartalmazza a kezelés részleteit és annak menetét, a pontos árat, a várható kezelési időt és a garanciális feltételeket.

-3.  Számítógépes tervezés

A szoftver segítségével tizedmilliméter pontossággal megtervezzük az implantátum helyét, hosszúságát és vastagságát. Ez után egy 3D nyomtató segítségével elkészítjük a sebészi implantációs sablon.

-4. Műtét

A beavatkozás helyi érzéstelenítéssel történik, ami teljesen fájdalommentes. A fúrósablon segítségével a beavatkozás sokkal rövidebb és az implantátum tizedmilliméter pontossággal a digitálisan megtervezett helyére kerül.

-5. Lépés: Gyógyulási idő

Mivel az implantátum gyorsan a pontosan a legmegfelelőbb csontállományba került behelyezésre, ezért a gyógyulási és a csontosodási idő is a minimálisra csökken.  Természetesen azonnal ideiglenes fogpótlást készítünk, hogy ez idő alatt se kelljen fogak nélkül élnie

-6. Végleges fogpótlás

Végül a saját fogtechnikai laborunk, szintén a legmodernebb digitális CAD/CAM technológiával elkészíti a végleges fogpótlást.

 

Bejárat a móri rendelőhöz a Kórház utca felől