Impresszum

IMPRESSZUM

Móri és Mór környéki hírek, a móri közélet hírei. Kulturális programok, a helyi kulturális élet eseményei. Hasznos, közérdekű  információk a lakosságnak. A Móri borvidék hírei, borászatok.  Sporthírek-, események a városban, a térségben, a helyi sportélet bemutatása. A helyi oktatási-, nevelési intézmények hírei, eseményei.   Cégek, vállalkozások bemutatkozási lehetősége. Lakosságnak és vállalkozóknak  hirdetési lehetőség.  Olvasói vélemények. Helyi, térségbeli érdekességek, értékek, hagyományok.
www.mormost.hu
Elérhetőségek
Tel: 06-30-9257-207,
info@vertesinfo.hu
www.mormost.hu
Főszerkesztő
Nagy Pál
A  honlap üzemeltetője: Téka-96 Bt
Székhelye: 8066 Pusztavám, Hegyalja u. 11.
Adószám: 22070843-1-07
A kiadásért és szerkesztésért felel: Nagy Pál
e-mail: teka96@freemail.hu
Szerkesztőség, hirdetési felületek értékesítése: info@vertesinfo.hu     Tel.: 06/30/9257-207
A MórMost.hu helyi internetes újságot a Téka-96 Bt működteti.
A weboldalunkon megtalálható saját forrásból származó hírek, programok, közérdekű adatok, érdekes események, útleírások, fotók, videók …stb. mellett egyéb más hírforrások hírei is megtalálhatóak (sajtóközlemények, felhívások, hírügynökségek, sajtótermékek, weboldalak, televíziók, rádiók, PR-cikkek, stb…).
A portálunkon található más forrásból származó szöveges tartalmak, képek és videók jogaival kizárólag az általunk megjelölt forrás – vagy az általa hivatkozott forrás – (a szöveges tartalomnál, képnél, videónál megjelölt) tulajdonosa rendelkezik.
Amennyiben – tudtunkon kívül, szándékunk ellenére –  jogtalanul átvett tartalmakat közölnénk, azt kérésre természetesen haladéktalanul eltávolítjuk.
A saját vagy elsődleges forrásból származó híreink, képeink, videóink az online médiák számára kizárólag a szerkesztőség írásos engedélyével átvehetőek és terjeszthetőek! A fotók és videók előzetes hozzájárulásunk nélkül nem változtathatók meg !
Nyomtatott és televíziós médiák részére a forrás – Mórmost.hu – jól látható feltüntetése mellett szabadon felhasználhatóak.
MÓRMOST.HU

www.mormost.hu