16 ittas vezető (egyikük balesetezett), 1568 gyorshajtó…

Népszerű ajánlatok

/A képen: ellenőrzés Móron a Wekerle Sándor utcában/

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Információs Portálja – közösségi oldala – az alábbiakat közölte a múlt heti közlekedési ellenőrzések tapasztalatairól a vármegyében:

“Az év 47. hetében végrehajtott 1662 ittasság-ellenőrzés során 16 járművezetőről bizonyosodott be, hogy úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott.

Közülük egy ittas járművezető személyi sérüléssel járó balesetet okozott.

A biztonsági öv használatának elmulasztása 63 esetben vont rendőri intézkedést maga után, a gyermekbiztonsági rendszer használatának elmulasztása miatt pedig 2 esetben kellett intézkedniük az egyenruhásoknak.

Sebességtúllépés miatt 73 járművezető helyszíni bírságot, 29 közigazgatási bírságot kapott. A megállítás nélküli ellenőrzések során 1466 gyorshajtóról készített felvételt a traffipax, ők a közeljövőben közigazgatási bírságra számíthatnak.

Az előzés és az elsőbbségadás szabályait összesen 51-en szegték meg, a kanyarodási és irányváltoztatási szabályoknak 22-en nem tettek eleget, a követési távolságot pedig 8-an nem tartották be.”

 

Címlapkép forrása: Facebook/Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Információs Portálja

 

Írj Te először kommentet "16 ittas vezető (egyikük balesetezett), 1568 gyorshajtó…"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*