Csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság Móron

Népszerű ajánlatok

/Archív képen a Móri Rendőrkapitányság/

A Mór Városi Televízió (VTV Mór) Facebook oldalán olvasható egy rendőrségi hír.

E szerint a VTV Mór munkatársaitól érdeklődtek helybeli nézőik egy hétvégi rendőrségi akcióról, mely a Kossuth Lajos utcában történt Móron.

Bejegyzésüket szó szerint idézzük:

“Többen is kérdezték tőlünk, hogy mit tudunk a hétvégi Kossuth utcai rendőri akciókról. A kérdést továbbítottuk a FM RFK Kommunikációs Szolgálatának, ahonnan az alábbi választ kaptuk, szó szerint közöljük:

Mórról, a Kossuth Lajos utcából érkezett bejelentés a rendőrségre 2020. április 17-én délelőtt arról, hogy két férfi az üzlet előtt összeszólalkozott, majd összeverekedett, melynek következtében egyikőjük megsérült. A rendőrök egy móri illetőségű férfit a helyi rendőrkapitányságra előállítottak, a mentők pedig a sérült férfit kórházba szállították.

Ugyanaznap délután egy névtelen bejelentő kért rendőri segítséget szintén Mórra, a Kossuth Lajos utcába, ahol elmondása szerint többen összeverekedtek, és vascsövekkel, botokkal, kerti szerszámokkal kölcsönösen bántalmazták egymást. Az egyenruhások a helyszínről több személyt a Móri Rendőrkapitányságra állítottak elő, egy férfit őrizetbe vettek. A mentőegység munkatársai pedig a helyszínen a sérülteket ellátták, illetve kórházba szállították. Az eset kapcsán hét személy sérült meg.

A Móri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az ügyben.”

Forrás:Facebook/Mór Városi Televízió VTV Mór

Írj Te először kommentet "Csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság Móron"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*