Motoros és személygépkocsi ütközött Sárkeresztesnél 81-es főúton – Frissítve

Népszerű ajánlatok

/A kép illusztráció/

FRISSÍTÉS:

Helyreállt a forgalmi rend Sárkeresztes közelében, ahol korábban egy személyautó motorossal ütközött.

Amint arról korábban beszámoltunk, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2023. június 15-én 6 óra 34 perckor a 81-es számú főút 9-es kilométerszelvényében, Sárkeresztes térségében, ahol egy személygépjármű motorossal ütközött. A baleset során a motort vezető 58 éves sörédi férfi megsérült.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés az érintett útszakaszon befejeződött, rendőrök feloldották a  forgalomkorlátozást. A főút forgalma ismét zavartalanul haladhat – tájékoztatott bennünket a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

2023. 06. 15., cs – 08:01

KORÁBBI HÍRÜNK:

Sárkeresztes térségében egy személygépjármű motorossal ütközött, ezért rendőri irányítás mellett, félpályán halad a forgalom.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2023. június 15-én 6 óra 34 perckor a 81-es számú főút 9-es kilométerszelvényében, Sárkeresztes térségében. A baleset során egy személyautó és egy motoros ütközött össze.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon rendőri irányítás mellett, váltakozó irányban, félpályán halad a forgalom. A Székesfehérvár felől Mór irányába közlekedők Sárkeresztes településen keresztül kerülhetik el a balesettel érintett útszakaszt – tájékoztatott bennünket a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Korábban itt írtunk a balesetről:

Baleset a 81-esen Sárkeresztesnél, forgalomkorlátozás

Írj Te először kommentet "Motoros és személygépkocsi ütközött Sárkeresztesnél 81-es főúton – Frissítve"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*