Hétvégi programokra vár a Károlyi-kastély Fehérvárcsurgón

Népszerű ajánlatok

Ismét érdemes lesz ellátogatni a fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyba a hétvégén. Péntektől vasárnapig tart a Friss termés magyar iparművészek szalonbemutatója és vására, ennek keretében szombaton este gyertyafényes Szent Erzsébet-napi koncertet rendeznek. 20-án, vasárnap a kastélyparkban újra lesz ismeretterjesztő botanikai séta.

November 19-én, szombaton 19.00 órakor kezdődik a Szent Erzsébet-napi gyertyafényes hangverseny a Voice and Brass fúvósegyüttessel a Friss termés magyar iparművészek szalonbemutatója és vására keretében, amely november 18-20-a között zajlik. Az esten Mozart, Liszt, Grieg, Debussy és Erkel zeneművek csendülnek fel. A programra regisztráció szükséges az info@karolyikastely.hu e-mail címen, vagy a 06 21 311 0426-os telefonszámon. Jegyek 3.500 és 2.500 forintért válthatóak.

November 20-án, vasárnap 14.00 órakor indul az újabb botanika séta a Károlyi Kastélyparkban Zsolnai Balázs arborétumvezetővel. A résztvevők megismerhetik a 22,5 hektáros történeti kertet, amely egyben természetvédelmi terület. Láthatóak itt 100-170 éves őshonos és egzóta fák, valamint a rekonstrukció kapcsán frissen telepített növények egyaránt, de gyönyörködhetünk a tó és a gloriette szépségeiben is. A férőhelyek korlátozott száma miatt a részvétel kizárólag előzetes regisztrációval lehetséges. Jelentkezni szintén a 06 21 311 0426-os számon vagy a info@karolyikastely.hu címen lehet. Belépők a kastély recepcióján válthatóak.

 

Forrás: OKK Fehérvár

Írj Te először kommentet "Hétvégi programokra vár a Károlyi-kastély Fehérvárcsurgón"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*