Móri, pusztavámi, bodajki kitüntetettek az idei Megyenapon

Népszerű ajánlatok

/A kép előterének jobb oldalán Ertl Ferenc – Fotó: a Megyei Önkormányzat élő közvetítéséből/

A Fejér Megyei Önkormányzat a mai napon rendezte meg a 2022. évi Megyenapot Székesfehérváron. Az esemény keretében keretében megtartott díszközgyűlésen elismeréseket adtak át.

Több móri, illetve környékbeli kitüntetett is van közöttük:

Pápay Ágoston Díjban részesült

Beck Tiborné  (Mór  – “Szent Erzsébet” Katolikus Caritas csoport), a rászoruló emberek ellátása érdekében, nagy szociális érzékenységgel végzett áldozatos munkája, példamutató karitatív tevékenysége, valamint emberi magatartása elismeréseként.

Széchenyi Viktor Díjban részesült

Ertl Ferenc   (Mór) az ER-FA 2000 Kft., valamint az Ertl Bútor Faipari Kft. tulajdonosa, Fejér megye gazdasági és kereskedelmi fejlődése elősegítésében végzett sikeres vállalkozói tevékenysége elismeréseként.

Wekerle Sándor Díjban részesült

Gerlinger Tibor   (Pusztavám), a német nemzetiségi hagyományok érdekében végzett kiemelkedő közösségi és kulturális munkája, valamint példamutató közéleti tevékenysége elismeréseként

Németh László Díjban részesült

Bernáth István  (Bodajk), a több évtizedes, példamutató elkötelezettséggel és emberi magatartással végzett pedagógiai szolgálata, kiemelkedő közösségteremtő tevékenysége elismeréseként –

Fentiekről Stefkó Krisztina, a  Fejér Megyei Önkormányzat Kommunikációs munkatársa tájékoztatott  bennünket.

1 komment a "Móri, pusztavámi, bodajki kitüntetettek az idei Megyenapon"

  1. Dr. Bednár András | március 28, 2022 på 16:42 | Válasz

    Kedves Tibi! Szívből gratulálok a díjhoz, hiszen Te azon az úton jársz, amit én már 1986tól elkezdtek, mint a Mór Városi televízió alapítója, egyben a MOORER BILDSCHIRM kitalálója, szerkesztője. Ezért Rubint Pál akkor engem, mint “náci ideológia” terjesztője!??? De nem adtam fel és saját költség öl minden évben a Móri Bornalokon német jogász találkozót szerveztem. Így hát én nem vagyok méltó… De Rád büszke vagyok és most szeretettel gratulálok! András (egy móri Bécsből!)

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*