“JáTECHtér” – Retro kiállítás Bodajkon, mindent kipróbálhatsz (+Képek)!

Népszerű ajánlatok

/Fotó: Facebook/

A Bodajki Mindenkor Segítő Szűz Mária-kegyhely Facebook oldalán olvasható, hogy egy érdekes kiállítás nyílik náluk.

EZT ÍRJÁK RÓLA:

“JáTECHtér KIÁLLÍTÁS MEGNYITÓ

Örömmel hirdetjük, hogy az ISTF Kft. (képviseli Kókány András tulajdonos) jóvoltából, kegyhelyünk, több mint egy éven át egy, a családoknak, fiataloknak szóló érdekes kiállítással gazdagodik.

A kegyhely zarándokudvarán lévő gazdasági épületben az Interaktív Informatikai Játéktörténeti Kiállításunk  JáTECHtér névvel hívja mindazokat, akiket érdekel az 1970-es évektől kezdődően a videó- és tévéjátékok fejlesztése, alakulása.

A kiállítás igazi érdekessége, hogy a játékok mindegyike kipróbálható, közösségi alkalmat adva ezzel családoknak, fiataloknak.

A megnyitó 2022. november 18-án, pénteken délután 5 órakor lesz, melyet, megtisztel jelenlétével Bíró Balázs a HUNESZ – Magyar E-sport Szövetség elnöke.

A JáTECHtér jövő őszig lesz majd látogatható kegyhelyünkön, minimális belépődíj ellenében előzetes bejelentkezéssel, meghatározott időben.

A több, mint 25, egészen az 1970-es évektől napjaink tartó időből kiállított computer és tévéjáték mindegyike működőképes, kipróbálható, nagy élményt adva ezzel azoknak akik vagy gyerekkorukban már játszhattak ezeken, vagy most ismerkednek meg szüleik korának tévéjátékaival.

Szeretettel várunk Mindenkit a JáTECHtér megnyitójára és a későbbiekben annak kipróbálására.

A kiállítás a kegyhely Ady Endre utcai nagykapuján keresztül közelíthető meg.”

Fotó: Facebook

Írj Te először kommentet "“JáTECHtér” – Retro kiállítás Bodajkon, mindent kipróbálhatsz (+Képek)!"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*