Két baleset történt a 81-es főúton – FRISSÍTVE!

Népszerű ajánlatok

Teljes pályás útlezárás mellett folynak a helyszínelések.

A jelenlegi adatok szerint 2021. augusztus 11-én 8 óra 40 perc és 8 óra 50 perc között a 81-es számú főút 9-es és 10-es kilométerszelvényében, Sárkeresztes külterületén eddig tisztázatlan körülmények között két közúti közlekedési baleset is történt.

A 9-es kilométerszelvényben három gépjármű ütközött, egy ember megsérült, a 10-es kilométerszelvényben pedig két gépjármű ütközött, személyi sérülés nem történt.

A rendőrök a balesetek helyszínelését teljes pályás útlezárás mellett végzik. Kerülni Fehérvárcsurgó és Iszkaszentgyörgy érintésével lehetséges – tájékoztatott a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

2021. 08. 11., sze – 09:20

FRISSÍTÉS:

2021. 08. 11., sze – 10:39

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság alábbiakról tájékoztatott bennünket:

Sárkeresztes külterületén rendőri irányítás mellett, váltakozó irányban lehetséges a közlekedés.

Amint arról korábban beszámoltunk, pár perc eltéréssel két közúti közlekedési baleset is történt reggel a 81-es számú főúton, Sárkeresztesnél.

A rendőrök az érintett pályaszakaszt korábban teljes szélességében lezárták a helyszínelések miatt, amit 10 óra 37 perctől félpályás forgalomkorlátozás mellett folytatnak.

FRISSÍTÉS:

2021. 08. 11., sze – 11:01

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság alábbiakról tájékoztatott bennünket:

Véget ért a két közúti közlekedési baleset helyszínelése.

A rendőrök 11 órakor befejezték az anyagi káros és személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetek helyszínelését a 81-es számú főút 9-es és 10-es kilométerszelvényében. Újra teljes szélességében járható a főút Sárkeresztesnél.

 

Írj Te először kommentet "Két baleset történt a 81-es főúton – FRISSÍTVE!"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*