Balesetezett az ittas sofőr – Képekkel

Népszerű ajánlatok

/Fotó:police.hu/

“A móri rendőrök ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség megalapozott gyanúja miatt folytattak eljárást egy 53 éves fehérvárcsurgói lakossal szemben.

A férfi 2020. március 7-én este Fehérvárcsurgó belterületén személygépkocsival közlekedett, amikor haladása során áttért a menetirány szerinti bal oldali sávba, majd a vízelvezető árokba hajtott.

A helyszínre érkező járőrök a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket jelzett, ezért a férfit a rendőrségre előállították, és a vezetői engedélyét elvették. A további mintavételek megerősítették az ittas járművezetés gyanúját.

A Móri Rendőrkapitányság munkatársai a fehérvárcsurgói lakost ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, a közúti közlekedési szabályok megszegése miatt pedig szabályértési feljelentéssel éltek ellene.

A rendőrök a nyomozás vizsgálatát a napokban befejezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét a közúti közlekedési szabályok maradéktalan betartására! A szeszes italok és bódító szerek használata már kis mennyiségben is olyan élettani hatásokat váltanak ki, amelyek nem teszik lehetővé a biztonságos járművezetést. Aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és nemcsak önmagát, de mások életét is veszélyezteti!

… hogy mindenki hazaérjen!”

 

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság  közleménye

Fotók:police.hu

Írj Te először kommentet "Balesetezett az ittas sofőr – Képekkel"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*