Közel félmillió forint értékű informatikai terméket lopott egy magyaralmási férfi

Népszerű ajánlatok

/Fotó:police.hu/

A megalapozott gyanú szerint egy székesfehérvári üzletben a pultról leszerelte, majd a kabátja alá rejtette a nagy értékű tabletet és a hozzá tartozó ceruzát egy férfi, majd elmenekült, azonban a közelben járőröző rendőrök elfogták.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányságon lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás egy 20 éves magyaralmási lakos ellen.

A férfi 2020. december 17-én délután Székesfehérváron, a Palotai úton lévő bevásárlóközpont egyik üzletéből egy tabletet leszerelt, azt a hozzá tartozó érintőceruzával együtt kabátjába tette, majd kisétált az üzletből. A biztonsági szolgálat munkatársa az üzletközpont bejáratnál feltartóztatta a gyanús személyt, majd felszólította, hogy a lopott terméket adja át. Az elkövető, miután átnyújtotta az őrnek a zsákmányt, kabátját hátrahagyva elfutott.

Éppen a közelben járőröző rendőrök a menekülő után eredtek, és elfogták, majd a helyi rendőrkapitányságra előállították. Felmerült a gyanú, hogy a férfi kábítószert fogyasztott, ezért őt a nyomozók mintavételre kórházba vitték, ahol a kezelőorvos befolyásoltnak minősítette.

A székesfehérvári nyomozók kiderítették azt is, hogy a magyaralmási gyanúsított számos hasonló bűncselekményt követett el az eltelt hónapokban, ezért őt őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására – tájékoztatta portálunkat a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata.

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*