Börtönbüntetést kér az Ügyészség egy magyaralmási férfira többrendbeli lopás miatt

Népszerű ajánlatok

/A kép illusztráció – Fotó:Pixabay/

A Székesfehérvári Járási Ügyészség minősített lopás bűntette és további bűncselekmények miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki egy mobilszolgáltató üzletéből egy bemutató termékként kiállított, több százezer forintos telekommunikációs eszközt emelt el.

A vádirat szerint a 20 éves férfi 2020. július 8-án egy székesfehérvári drogériából mintegy 41.000,-Ft összegben férfi parfümöket, majd 2020. szeptember 4-én egy magyaralmási élelmiszerüzletből két üveg szeszesitalt lopott el háromezer forint értékben.

Ezt követően 2020. december 17-én egy mobilszolgáltató székesfehérvári üzletében a tartó konzolról leszerelt egy 400.000,- Ft értékű telekommunikációs eszközt a hozzá tartozó 50.000,-Ft értékű érintő ceruzával együtt, és azokat a kabátja alá rejtette, majd távozott, azonban tettét a biztonsági szolgálat leleplezte.

Az ügyészség a büntetett előéletű, letartóztatásban lévő elkövetővel szemben a kényszerintézkedés fenntartása mellett végrehajtandó börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta.

A férfi felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt állva követte el a bűncselekményt, így az ügyészség indítványt tett annak végrehajtása elrendelésére is – tájékoztatott bennünket Palkovitsné dr. Kész Anikó, a Fejér Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője.

 

Korábbi tudósításunk:

Közel félmillió forint értékű informatikai terméket lopott egy magyaralmási férfi

Írj Te először kommentet "Börtönbüntetést kér az Ügyészség egy magyaralmási férfira többrendbeli lopás miatt"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*