A székesfehérvári kórházból lopott, keresik – Videóval

Népszerű ajánlatok

/A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság felvétele/

A nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság jogtalan megszerzéssel elkövetett közokirattal visszaélés vétségének gyanúja miatt nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a felvételen látható nő 2020. február 6-án 14 óra 15 perc és 15 óra között Székesfehérváron, a Hunyadi utcában lévő Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Sebészeti Ambulanciájának folyosóján egy elhagyott pénztárcát – a benne lévő készpénzzel és személyes iratokkal együtt – a földről felvett, és magával vitte. A talált tárgyat a tulajdonosának nem juttatta vissza.

A bűncselekménnyel kapcsolatban hozható személyről a kórház biztonsági kamerája felvételt készített.

Az elkövető fiatal nő hosszú hajú, átlagos testalkatú, sötét, combközépig érő kabátot, világos nadrágot és sötét csizmát viselt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

Írj Te először kommentet "A székesfehérvári kórházból lopott, keresik – Videóval"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*