Folyamatosan dolgoznak a tűzoltók Fejérben

Népszerű ajánlatok

/A kép illusztráció!/

Szabó-Bisztricz Anett Fejér vármegyei katasztrófavédelmi szóvivő ma reggel (8:13-kor) az alábbiakról tájékoztatott bennünket:

Szerda este és az éjszaka Fejér vármegyében is sok munkát adott a tűzoltóknak a téliesre fordult időjárás, a havazás. Csütörtökön reggel 8 óráig több mint nyolcvan helyszínen avatkoztak be a hivatásos, önkormányzati és önkéntes tűzoltók.

Vármegyeszerte főként a lehullott hó súlya miatt kidőlt fák eltávolításához és árokba csúszott járművek mentéséhez kérték az egységek segítségét.

Szerdán este a 81-es főúton Mór és Kisbér között árokba borult egy személyautókat szállító kamion pótkocsija. A nyerges vontató az útra lógott, a tréler leszakadt. A székesfehérvári hivatásos és a móri önkormányzati tűzoltók daruval húzták ki az árokból a nyerges vontatót és egy közeli parkolóba félrevontatták.

Sárbogárd-Rétszilasnál kidőlt akácfák akadályozták a vasúti forgalmat hajnalban. A sínekről ötven ágat motoros láncfűrésszel távolítottak el a tűzoltók.

Hajnalban Sárbogárdon egy utasok nélküli autóbusz hátulja lecsúszott az útról, a buszmegálló tartotta meg. A járművet tűzoltódaruval húzták vissza az útra.

Gánt-Kőhányásnál elakadt kamionok akadályozzák a forgalmat.

A balesetek elkerülése érdekében kérjük, fokozott figyelemmel, helyesen megválasztott sebességgel közlekedjenek, és tartsanak biztonságos követési távolságot. Az utak síkosság mentesítését a közútkezelő folyamatosan végzi. Mielőtt hosszabb útra indulnak, tájékozódjanak a közlekedési információkról a www.utinform.hu oldalon. Vezessenek körültekintően és óvatosan! Elakadás esetén a 112-es segélyhívószámon kérhetnek segítséget.

Írj Te először kommentet "Folyamatosan dolgoznak a tűzoltók Fejérben"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*