Újdonságokkal vár a Munkaruházati Szaküzlet (+Képek)

Népszerű ajánlatok

A Munkaruházati Szaküzlet modern környezetben, barátságos és képzett személyzettel várja Önöket a Mór, Wekerle Sándor utca 2. szám alatti üzletében.

Base i-Bit S1P munkavédelmi szandál mikroszálas felsőrésszel, ESD tulajdonsággal. Kompozit orrvédelemmel és talpátszúrás elleni védelemmel ellátott, ütéscsillapítás a saroknál. A minél nagyobb védelem érdekében orrborítással rendelkezik. Antisztatikus és szénhidrogéneknek ellenálló egyedi kialakítású talp, a férfi és női lábnak megfelelő külön kapli szélességgel is választható.

Javasolt felhasználási területek: elektronika, könnyűipar, kereskedelem, szolgáltatóipar, logisztika.

Méret: 35-48

Base K-TREK S1P munkavédelmi cipő légáteresztő technikai textil felsőrésszel és BOA Fit System fűzőmegoldással. Alumínium orrvédelemmel és kompozit talpátszúrás elleni védelemmel ellátott, ütéscsillapítás a saroknál. A minél nagyobb tartósság érdekében orrborítással rendelkezik. Antisztatikus és szénhidrogéneknek ellenálló egyedi kialakítású talp,a férfi és női lábnak megfelelő külön kapli szélességgel is választható.

Javasolt felhasználási területek: könnyűipar, mezőgazdaság, logisztika.

Színek: szürke/narancs; fekete/kék; fekete/sárga

Méretek: 36-48 /kivéve szürke/narancs színben 39-48ig kapható.

BASE I-TOOL MUNKAVÉDELMI CIPŐ S1P ESD SRC

A cipő velúrbőr felsőrésszel, ESD tulajdonsággal. Kompozit orrvédelemmel ellátott, ütéscsillapítás a saroknál. Antisztatikus és szénhidrogéneknek ellenálló egyedi kialakítású talp, a férfi és női lábnak megfelelő külön kapli szélességgel is választható.

Javasolt felhasználási területek: könnyűipar, mezőgazdaság, kereskedelem, szolgáltatóipar, logisztika.

Méret: 35-48

BASE ZOE NŐI MUNKAVÉDELMI CIPŐ S1P SRC / Kimondottan csak a Hölgyeknek!

Hasított bőr felsőrésszel, a minél nagyobb tartósság érdekében orrborítással rendelkezik. Acél orrvédelemmel ellátott, ütéscsillapítás a saroknál. Antisztatikus és szénhidrogéneknek ellenálló egyedi kialakítású talp.

Javasolt felhasználási területek: nehézipar, könnyűipar, mezőgazdaság, logisztika, szolgáltatóipar.

Méret: 36-42

Base Toledo S1P munkavédelmi cipő velúrbőr felsőrésszel. Acél orrvédelemmel ellátott, ütéscsillapítás a saroknál. Antisztatikus és szénhidrogéneknek ellenálló egyedi kialakítású talp, a férfi és női lábnak megfelelő külön kapli szélességgel is választható.

Javasolt felhasználási területek: könnyűipar, mezőgazdaság, kereskedelem, szolgáltatóipar, logisztika.

Méretek: 36-48

EU szabvány: EN ISO 20345: 2011 S1P (SRC)

Írj Te először kommentet "Újdonságokkal vár a Munkaruházati Szaküzlet (+Képek)"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*