Takács Boglárka nem jutott elődöntőbe 200m-en a budapesti vb-n

Népszerű ajánlatok

/Takács Boglárka – MTI fotó/Koszticsák Szilárd/

A budapesti atlétikai világbajnokság szerdai napján állt rajthoz újra Takács Boglárka (aki móri, és a Budapesti Honvéd versenyzője) a 200m-es női síkfutás előfutamában.

Hat futamot rendeztek, Boglárka az ötödikben indult. A negyedik helyen ért célba 23.24 mp-es idővel (legjobbja 22.77 mp, ezt idén futotta, és országos csúcs).

Sajnos a mai eredmény nem volt elég a továbbjutáshoz.  Neki egyébként a 100 m a fő száma.

A másik magyart, Sulyán Alexát a harmadik futamban láthattuk, ahol hatodik lett, ő sem jutott az elődöntőbe.

Információ: Takács Boglárkát legközelebb a 4x100m-es magyar váltó tagjaként láthatjuk pénteken este 19.55 órakor.

Ezt nyilatkozta a 200m után:

“A futambeosztásnak nagyon nem örültem, hogy megint a kettes pályára sorsoltak, mert 100 méteren sem előnyös, de 200-on kifejezetten hátrány. Sokkal több erőt kivesz, hogy élesebb ívet kell futni” – nyilatkozta Takács Boglárka, hozzátéve, hogy ezzel később nem foglalkozott, az viszont meglepte, hogy amikor a rajtpisztoly eldördülése előtt a nézők óriási biztatásba kezdtek, nem állították fel őket a hangzavar miatt és ellőtték a startot. – “Az egyenesbe fordulva jött a szembeszél, amivel nem volt szerencsénk, a mi futamunkban volt a legerősebb és én még nem vagyok fizikálisan annyira erős sprinter, hogy ezzel gond nélkül megbirkózzak. Szerintem az időm közel másfeles szembeszélben nem olyan rossz. Összességében nem vagyok elégedetlen.”  (MTI)

Írj Te először kommentet "Takács Boglárka nem jutott elődöntőbe 200m-en a budapesti vb-n"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*