A Sinsay Mórra is megérkezik!

Népszerű ajánlatok

December 07-én új Sinsay üzlet nyílik Móron a Lidl mellett!

Nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged van, méghozzá kedvezőbb árakon, mint gondolnád: ruhákat az egész családnak, lakberendezési cikkeket, kozmetikumokat, kisállat kiegészítőket és még sok mást!

A Sinsay a legfiatalabb márka az LPP család portfóliójában. 2013. március 1-jén debütált a piacon, és megnyitotta első üzleteit Lengyelországban. Ma 20 piacon van jelen, több mint 950 üzletből álló hálózattal és egy vezető online áruházzal.

A Sinsay-nél úgy reagálunk ügyfeleink igényeire, hogy vonzó árakon kínáljuk számukra a legújabb trendeket. Ennek köszönhetően a márkát családok ezrei szeretik egész Európában.

A kollekció sokszínűsége lehetővé teszi, hogy a vásárlóink divatos és stílusos megjelenéseket alkossanak bármilyen alkalomra. A márka által tervezett termékek mindennapos inspirációt jelentenek a tinédzserek, fiatal nők, valamint a laza, hétköznapi városi stílust kedvelő férfiak számára.

A Sinsay kínálatában megtalálhatók még kényelmes és funkcionális ruhák anyáknak, valamint bájos termékek és kiegészítők gyerekeknek.

A termékpalettát lakberendezési dekorelemek, smink- és ápoló kozmetikumok sora, valamint kisállatoknak szánt kiegészítők is alkotják.

Jelenleg a Sinsay széles karácsonyi kínálattal is rendelkezik, beleértve az egész család ruháit, kiegészítőket, és bájos otthoni dekorációkat. Különleges ünnepi kollekciók is rendelkezésre állnak a vásárlóink számára – a Grinch, a Let it shine és a Rock sound, szerezd be őket és készülj az év legszebb időszakára a Sinsay-jel!

Fedezd fel a mindenki számára elérhető termékek széles választékát, női, férfi, gyerek és home részlegeinken!

Szeretettel várunk móri üzletünkben 2023. december 07-től!

Írj Te először kommentet "A Sinsay Mórra is megérkezik!"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*