Szent György-napi Borverseny Móron

Népszerű ajánlatok

/Sajtófotó: Móri Bornapok/

A Móri Borvidék hegybírója, Frey Szabolcs  az alábbiakról tájékoztatott bennünket:

FELHÍVÁS BORVERSENYRE

Tisztelt Borosgazdák !

A Móri Borvidék borosgazdáinak hagyományos Szent György napi borversenye 2023. április 28-án, pénteken kerül megrendezésre.

A borverseny helye: Mór, Művelődési Ház (Erzsébet tér 14.)

Nevezni lehet a nevezési lap kitöltésével és a hegyközség részére (moriborvidek.hegykozsege@hnt.hu) 2023. április 18-ig történő megküldésével. (A nevezésnek nem feltétele az adott borminta valamely helyi borversenyen történt előzetes megmérettetése, illetve az ott elért eredmény.)

A minták leadása 2023. április 25-én kedden délelőtt  9-12, délután 13-16 óra között lehetséges a Művelődési Házban. Nevezett tételenként 3 palack bor leadását kérjük. A nevezési díj a borok leadásakor fizetendő, melynek összege 5 nevezett mintáig 3000 Ft/minta, további minták esetén 2000 Ft/minta.

A borverseny eredményhirdetése 2023. április 28-án, pénteken 18 órakor lesz a Művelődési Házban. Az eredményhirdetést követően 21 óráig lesz lehetőség a versenyborok kóstolására.

Annak érdekében, hogy a díjfelajánlásokat kellő megtiszteltetéssel viszonozzuk a személyesen jelenlévő szponzorok felé, felhívjuk minden nevező figyelmét, hogy tárgyjutalmat csak annak áll módunkban átadni, aki személyesen vagy megbízottja révén képviselteti magát a díjkiosztó ünnepségen.

A borversenyen eredményesen szereplő termelők felkérést kapnak a 2023. május 20-án a Lamberg Kastély könyvtárában megrendezésre kerülő Mór Százszorszép Ezerjó sétálókóstolón történő borkóstoltatásra.

További információ a 30/2844-478 telefonszámon.

Mór, 2023. április 3.

Frey Szabolcs

hegybíró

Móri Borvidék Hegyközsége

Írj Te először kommentet "Szent György-napi Borverseny Móron"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*