Számítógépeket adományozott a móri Adient Hungary Kft.

Népszerű ajánlatok

/Sajtófotó az átadásról/

A móri Adient Hungary Kft. 20 db számítógépet adományozott Székesfehérvári Ezredéves Készségfejlesztő Óvoda Általános Iskola És Speciális Szakiskola részére.  Az adományt március 21-én kedden adták át egy jótékonysági eseményen.

A Székesfehérvári Ezredéves Készségfejlesztő Óvoda Általános Iskola És Speciális Szakiskola nagy örömére szolgált, amikor az Adient Hungary Kft. felkereste adományozási szándékával.

Ez az adományozás is a „Blue Sky” programjuknak köszönhető, amelynek lényege a társadalmi szerepvállalás, a helyi közösségek támogatása.

A jótékonysági program keretein belül az Adient intézményüknek 20 db számítógépet adományozott, ezzel is hozzájárulva a minőségi oktatáshoz.

10 db számítógépet iskolájuk informatika termébe fognak elhelyezni, így ezekkel a korszerű eszközökkel tudják fejleszteni diákjaik tudását, míg a további 10 db eszközt szeretettel átadták székhelyintézményük tanulóinak, az Arany János EGYMI Ezredéves Óvodája, Általános Iskolája és Készségfejlesztő Iskolája számára.

A számítógépeket Lócska Dávid, az Adient Hungary Kft. HR menedzsere adta át Szépné Reményi Annamária, Tagintézmény vezetőnek. Az Arany János Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézményt Mészárosné Törzsök Zsuzsa, Intézményvezető asszony képviselte.

„Nagyon fontosnak találjuk a helyi közösségek támogatását, hogy minél színesebbé tegyük a környezetünket. Örülünk, hogy a számítógépek jó helyre kerülnek.”- nyilatkozta, Lócska Dávid (Adient Hungary Kft.- HR Manager)

A rendezvényen az iskola diákjai is részt vettek, akik nagy lelkesedéssel várták az adományt – tájékoztatott bennünket a  MarkCon Informatikai Kft.

 

Írj Te először kommentet "Számítógépeket adományozott a móri Adient Hungary Kft."

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*