Leendő első osztályosok felvétele a Szent Erzsébet Iskolába

Népszerű ajánlatok

/Sajtófotó/

A Móri Szent Erzsébet Római Katolikus Általános Iskola kért meg bennünket alábbiak közzétételére:

Tájékoztatjuk az érintett Szülőket, hogy intézményünkbe a leendő első osztályos gyermekek felvételét az alábbi időpontban kérhetik: április 3-4. (hétfő-kedd), 8-17 óra.

Szükséges a gyermek születési anyakönyvi kivonata, személyi igazolványa (amennyiben már van), lakcímkártyája, TAJ kártyája, oktatási azonosító száma (az óvodában kérhető), a Pedagógiai Szakszolgálat szakvéleménye (ha kapott ilyet a gyermek), a szülő személyi igazolványa és lakcímkártyája.

A regisztrációs napon a szülőket és a gyermeket egyaránt várjuk.

Az időpontról szíveskedjenek értesíteni iskolánk iránt érdeklődő ismerőseiket. Az információk a honlapunkon (szenterzsebetiskolamor.hu) és az iskola Facebook oldalán (Szent Erzsébet Római Katolikus Általános Iskola) is megtalálhatóak.

Iskolánk bővítése májusra befejeződik, ezért szeptembertől már használni fogjuk az új épületrészt is.

Mit is jelent ez diákjainknak?

*4 db új, bútorokkal, eszközökkel berendezett tantermet. Mindegyikben lesz LCD kijelzős, érintőképernyős „okos tábla”.

*Természettudományos szaktantermünk speciális tanári és tanulói modulokkal áll majd diákjaink rendelkezésére. Szinte minden adott lesz, amivel a tanuláshoz szükséges kísérleteket végre tudjátok hajtani.

*Technika szaktantermünkbe egyedi bútorokat készíttetünk a műszaki és a konyhatechnikai feladataitok elvégzéséhez. Ebben a teremben lesznek: kéziszerszámok, fúrógépek, napelemes és programozható robotok, mosogató és mosogatógép, indukciós tűzhely, beépített sütő stb. Az agyagozás során elkészült alkotásaitokat pedig égetőkemencében tudjátok majd kiégetni.

*Az egész épület korszerű hőszivattyús fűtéssel és légtechnikával kerül átadásra. Ezeknek az eszközöknek az energiaigényét pedig napelemek fogják biztosítani.

*Elkészül a sportudvarral való végleges összeköttetés is, mely biztosítani fogja iskolai szabadidőtök biztonságos és kellemes eltöltését. Az udvaron elhelyezésre kerül egy nagy méretű sakktábla a hozzávaló bábukkal. Található lesz itt majd egy új csúszda és egy kültéri pingpongasztal is.

*Reményeink szerint bővíteni tudjuk az étkezőnket is, ahová teljesen új asztalokat és székeket tervezünk vásárolni.

Kedves gyerekek!

Szeptembertől tehát egy szinte teljesen új iskolával várunk Benneteket, ahol biztosan jól fogjátok érezni magatokat. Persze tanulni azért továbbra is kell majd!

Kovács Béla igazgató

Írj Te először kommentet "Leendő első osztályosok felvétele a Szent Erzsébet Iskolába"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*