Európa-bajnokságot rendeztek Csákberényben

Népszerű ajánlatok

/Fotó: Facebook/Vérteserdő Zrt/Hartdégen Ákos/

Egy hosszú, de annál tartalmasabb hétvége áll a versenyzők mögött. A Csákberényi lőtéren a Magyar Vadászlövészek Egylete (MVE) szervezésében a küzdelmek már csütörtökön az Elnöki Kupával megkezdődtek koronglövészetben.

Pénteken a Helice Magyar Nagydíjjal folytatódtak, majd szombat-vasárnap a Helice Európa-bajnokság megmérettetéseivel zárultak – írta a Vérteserdő Zrt. Facebook oldalán.

Magyar sikerekről is beszámoltak:

“Magyar színekben kiemelkedő eredmények születtek!

Európa-bajnok lett a hölgyeknél, Juhász Lenke kolléganőnk! Csapatban második helyezést érték el a magyar hölgyek, a Juhász Lenke, Kozma Mariann, Tömör-Tones Petra és a férfiak is a Kovács Endre, Kardos Zsolt, Szakács Zoltán összeállításban. Gratulálunk a kiváló teljesítményhez!

Az Open kategóriában Európa-Bajnok Antonio Passalacqua Olaszországból. Csapatban szintén Antonio Passalacqua, testvére Camelo és Lorenzo Toni állhattak a dobogó legfelső fokára. A magyar fiatalok is szépen szerepeltek. Kemény Márk és Vass Máté másodikok lettek az olasz csapat mögött, Vass Máté pedig egyéniben a dobogó második fokára is felállhatott.

A Magyar Nagydíjon is szép győzelmek születtek. Juhász Lenke a hölgyeknél második, míg Kemény Márk a junior kategóriát megnyerve az Openen holthelyezésben az előkelő 8. helyen végzett. Grand Prix bajnok a brit Martin Jeminson.”

Írj Te először kommentet "Európa-bajnokságot rendeztek Csákberényben"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*