A móri tűzoltóparancsnok is részt vett a mentésben

Népszerű ajánlatok

/Fotó: Katasztrófavédelem/

Személyesen köszönte meg Balázs, hogy megmentették az életét.

Pordán Balázs munkából tartott haza március 2-án délután, amikor autóbalesetet szenvedett Székesfehérvár határában. A 7-es és a 8-as főút közös szakaszán két személygépkocsi ütközött. Balázs vezette az egyik autót, a balesetben a roncsok közé szorult, ahonnan a tűzoltók mentették ki.

Az ütközés utáni pillanatokban haladt arra a móri önkéntes tűzoltóság pályaszerével Czupár Norbert, aki azonnal megállt segíteni és a szintén utána érkező szabadnapos székesfehérvári tűzoltóval, Fülöp Tamás tűzoltó zászlóssal szerelték össze a móri feszítővágót.

Ekkor érkeztek meg a laktanyából a szolgálatban lévő hivatásos tűzoltók, akik a Fejér megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett mentették ki a fiatalembert a roncsból.

Balázs ismerte a balesethez riasztott mentő gépjárművezetőjét, Rimán Bélát, aki a Fejér Medic önkéntes mentőegyesület vezetője, és a segítségével kutatta fel a mentésben részt vett tűzoltókat.

Sérüléseiből felépülve április 25-én ellátogatott a laktanyába, ahol egy személyes üzenet kíséretében köszönte meg a tűzoltóknak és a teljes „B” szolgálati csoportnak a gyors mentést.

A fiatalembert elkísérte Várnai Dávid is, aki Balázs munkáltatójaként és a balesettel érintett személygépkocsi tulajdonosaként mondott köszönetet a tűzoltók gyors beavatkozásáért – tájékoztatott bennünket Szabó-Bisztricz Anett Fejér megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

Írj Te először kommentet "A móri tűzoltóparancsnok is részt vett a mentésben"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*