A ma délutáni móri baleset részletei – Képekkel

Népszerű ajánlatok

/Fotó: Rescuepress.hu/

Árokba hajtott és felborult egy személyautó Mór külterületén, a Dózsa György utcában,  a 8127-es úton.

A móri önkormányzati és a bodajki önkéntes tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. A helyszínen vannak a mentők is.

Az érintett útszakaszt a mentés idejére teljes szélességében lezárták – tette közzé délután 15:19 órakor a Katasztrófavédelem.

Azóta a Rescuepress.hu-tól megtudtuk, hogy “elsődleges információk szerint egy Audi A4-es személygépkocsi vezetője nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg az autó sebességét, ezért a lovardánál található balra ívelő kanyarban elvesztette uralmát a gépjármű felett és kisodródott az útpadkára.

Megpróbálta korrigálni a sodródást, de ezt a manővert már nem tudta végrehajtani és többször megpördülve, forgalommal szemben állt meg a vízelvezető árokban, a tetejére borulva.”

Hozzátették: “a gépjárműben egy férfi, valamint egy év körül kisgyerek és egy kismama utazott, akik vélhetően nem használták a biztonsági övet.. A baleset után mind a hárman kiszálltak az autóból. Helyszíni információk szerint súlyos sérülést egyikük sem szenvedett. aA helyszínre összesen három mentő és két tűzoltó egység is érkezett. A mentők mindhárom főt kivizsgálásra kórházba szállították.”

Fotók: Rescuepress.hu

Írj Te először kommentet "A ma délutáni móri baleset részletei – Képekkel"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*