Halálos baleset Tésnél – Frissítve

Népszerű ajánlatok

/Fotó: police.hu/

Az útpadkának ütközött, majd többször megpördült, és a tetején állt meg egy személyautó a Veszprém megyei Tés határában, Várpalota felé vezető 8213-as út 10-es kilométere közelében.

A balesethez a pétfürdői hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet.

A helyszínre mentőhelikopter érkezett, a mentés idejére az utat lezárták – közölte a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján a VÉSZ alkalmazással.

2021.09.13. 14:23

A Rendőrség közleménye a police.hu oldalon:

Halálos közúti közlekedési baleset történt Várpalota és Tés között.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy személygépkocsi haladt 8213-as számú út 10. kilométerszelvényében Várpalota felől Tés irányába 2021. szeptember 13-án 13 óra 53 perckor. A sofőr elvesztette uralmát járműve felett, kisodródott az úttestről, majd többször megpördült. A balesetben az autó vezetője, egy 59 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A baleset helyszínelése és a műszaki mentés idejére a rendőrség az útszakaszt teljes szélességében lezárta. A forgalmat az egyenruhások visszaterelik.

2021. 09. 13., h – 14:26

Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

FRISSÍTÉS:

Ahogy azt korábban közöltük, egy személygépkocsi haladt a 8213-as számú út 10. kilométerszelvényében Várpalota felől Tés irányába 2021. szeptember 13-án 13 óra 53 perckor. A sofőr eddig ismeretlen okból kisodródott a járművel, majd többször megpördült. A balesetben az autó vezetője, egy 59 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A baleset helyszínelése és a műszaki mentés véget ért, az érintett útszakaszon a forgalom ismét zavartalanul halad – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

2021. 09. 13., h – 17:13

Írj Te először kommentet "Halálos baleset Tésnél – Frissítve"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*