Baleset a 81-es úton Fehérvárcsurgó és Söréd között – Frissítve!

Népszerű ajánlatok

/A kép illusztráció – Fotó: Pixabay/

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Összeütközött két személyautó a 81-es főúton, Fehérvárcsurgó és Söréd között.

A baleset következtében az egyik gépkocsi az árokba borult. Az esethez a móri önkormányzati és a csókakői önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket.

Az egységek a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen, amelyet a műszaki mentési munkálatok idejére teljes szélességében lezártak – közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a VÉSZ alkalmazással ma  reggel 07:51-kor.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság  közleménye:

Magyaralmás térségében két személyautó ütközött össze. A baleset helyszínét Söréd, valamint Fehérvárcsurgó felé tudják elkerülni a gépjárművezetők!

Közúti közlekedési baleset történt 2021. november 22-én 7 óra 15 perckor a 81-es számú főút 17-es kilométerénél, Magyaralmás közelében, ahol két személyautó ütközött össze.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt teljes útlezárás van érvényben, a balesettel érintett útszakasz Söréd, valamint Fehérvárcsurgó irányába tudják elkerülni a gépjárművezetők. (Forrás: police.hu)

FRISSÍTÉS:

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság alábbiakról tájékoztatott bennünket 08:49-kor:

Rendőri irányítás mellett, váltakozó irányban halad a forgalom Magyaralmás térségében, ahol korábban két személygépkocsi ütközött össze.

FRISSÍTÉS:

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság alábbiakról tájékoztatott bennünket 10:55-kor:

Befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés Magyaralmás közelében, ahol korábban személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

 

Írj Te először kommentet "Baleset a 81-es úton Fehérvárcsurgó és Söréd között – Frissítve!"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*