Augusztus 27-29. között lesz a Vértes Rally Móron

Népszerű ajánlatok

/A kép illusztráció – Fotó:Pixabay/

Minden idők egyik legerősebb rali országos bajnoksága rajtol el vasárnap az I. Boldogkő-ralival, amelyre kilencven páros nevezett.

    A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) hétfutamosra tervezi az idei szezont, ennek első állomása lesz a Boldogkőváralján és környékén sorra kerülő vasárnapi verseny.

    Oláh Gyárfás, az MNASZ elnöke az MTI-nek elmondta, a koronavírus-járvány ellenére – bár jelentős csúszással – sikerült tavaly is teljes értékű, ráadásul nagyon szoros küzdelmet hozó ob-t lebonyolítaniuk, amelynek Európa-szerte pozitív volt a visszhangja a sportágban.

    Az ob nyitóversenye egynapos lesz, vasárnap három gyorsasági szakaszt teljesít a mezőny háromszor, így összesen kilenc szakasz, azaz 124,95 kilométer megtétele után alakul ki a végeredmény. Az ob következő futamát, az Eger-ralit májusban rendezik, majd a tervek szerint Salgótarján, Pécs, Székesfehérvár, valamint Mór következik, a záróversenyt pedig október 22. és 24. között tartják Nyíregyházán és környékén, az Európa-bajnoki (ERC) fordulóval közösen.

-MTI-

A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) honlapján olvasható információk szerint a Vértes Rally (idén is Móron) 2021. augusztus 27-29. között kerül megrendezésre – a szerk.

Itt a versenynaptár: https://mnasz.hu/uploads/documents/22/naptar_2021_0413.pdf

3 kommentarer på "Augusztus 27-29. között lesz a Vértes Rally Móron"

  1. Hornich Ferenc | július 19, 2021 på 18:13 | Válasz

    És hol lessz Móron a helyszín idöpont köszike

  2. Hornich Ferenc | július 30, 2021 på 09:26 | Válasz

    És hol lessz Móron a helyszín és időpont köszike a választ ha válaszoltok!

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*