Most is sok volt a szabályszegő sofőr

Népszerű ajánlatok

/A korábbi képen: ellenőrzés Móron a Nemes utcában – Forrás:Police.hu/

A Fejér Vármegyei rendőrség közösségi oldalán számolt be a múlt heti közlekedésbiztonsági ellenőrzések tapasztalatairól. Ezt írták:

Munkatársaink az év 18. hetében sebességmérési akciókat tartottak, ellenőrizték a biztonsági öv használatát, az ittasságot vagy bódultságot, valamit figyelemmel voltak a baleseti szempontból kiemelt szabályszegések visszaszorítására is.

A közlekedésrendészeti akciók során a rendőrök 104 esetben intézkedtek a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt, a gyermekbiztonsági rendszer használatát azonban senki nem mulasztotta el.

A hét folyamán az egyenruhások 8 esetben intézkedtek olyan sofőrrel szemben, aki a gyanú szerint a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott.

A vármegye közútjain hét nap alatt 1262 gyorshajtóról készített felvételt a traffipax. Sebességtúllépés miatt 14 járművezetőt közigazgatási bírsággal, 49-et pedig helyszínbírsággal sújtottak.

A rendőrök az előzés szabályainak megsértése miatt 6, az elsőbbség meg nem adása miatt 100 járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá a kanyarodás és irányváltoztatás szabályait 16-an sértették meg, a követési távolságot pedig 7-en nem tartották be.

 

Forrás: Facebook

Írj Te először kommentet "Most is sok volt a szabályszegő sofőr"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*