Új nyitvatartás a kormányablakban

Népszerű ajánlatok

A Kormányhivatal.hu, illetve a Fejér Megyei Kormányhivatal közleménye:

“A hatékony és gyors ügyintézés biztosítása érdekében a kormányhivatal a Miniszterelnökséggel együttműködve felülvizsgálta a megyei kormányablakok nyitvatartási idejét, és – figyelembe véve az elmúlt évek tapasztalatait, az ügyfélforgalmi adatokat és a helyi sajátosságokat – új, az állampolgárok számára kedvezőbb ügyfélfogadási rendet határozott meg.

A kormányablakok nyitvatartási idejének módosítását alapos vizsgálat előzte meg.

A kormányhivatalok az ügyfelek igényeinek szem előtt tartásával, valamint a korábbi ügyfélforgalmi adatok alapján alakították ki az új ügyfélfogadási rendet, így néhány kormányablak hosszabb, néhány pedig rövidebb ideig tart majd nyitva.

A módosult ügyfélfogadási rend lehetővé teszi, hogy a kormányablakok az ügyfélfogadási idő alatt folyamatosan teljes kapacitással működjenek, ezáltal az állampolgároknak kevesebb ideig kell majd várakozniuk, és az ügyintézés is gyorsabbá, hatékonyabbá válik.

A rugalmas ügyintézés érdekében minden megyében lesz olyan ügyfélszolgálat, ahol lehetőség nyílik a kora reggeli, illetve a késő délutáni ügyintézésre is. A kormányhivatalok arra is törekedtek, hogy – az egységesítés érdekében – az új ügyfélfogadási rendet az egyéb, kormányhivatali és önkormányzati ügyfélszolgálatok nyitvatartási idejével összhangban alakítsák ki.

Az egyes kormányablakok nyitvatartásáról a kormanyablak.hu weboldalon és a Kormányablak mobilapplikációban tájékozódhatnak az ügyfelek.”

A Móri Kormányablak nyitvatartási rendje:

 

Nyitvatartás
Hétfő 8:00-18:00
Kedd 7:30-14:30
Szerda 8:00-18:00
Csütörtök 7:30-16:00
Péntek 7:30-12:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Forrás:kormanyhivatal.hu/Fejér

Írj Te először kommentet "Új nyitvatartás a kormányablakban"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*