Bíróság előtt felelhetnek az autótolvajok

Népszerű ajánlatok

/Fotó:police.hu/

A móri rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Móri Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárást egy 21 éves budapesti lakos és 15 éves társa ellen, akik 2019. augusztus 7-én felkerestek egy magyaralmási férfit járművének megvásárlása érdekében, amelyet az egyik internetes oldalon hirdetett eladásra.

Az autó kipróbálása céljából megtett próbakört követően a kialkudott vételárat az eladó részére átadták, aki a készpénzt a konyhapultra tette. Ezt követően figyelmét elterelve a korábban átadott pénzből több, mint százezer forintot eltulajdonítottak, majd az autóval együtt a helyszínről elhajtottak.

A megkárosított férfi a bűncselekményt észlelve azonnal rendőri segítséget kért. A járőrök két órán belül Székesfehérváron fogták el a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két férfit, akiket a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

Írj Te először kommentet "Bíróság előtt felelhetnek az autótolvajok"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*