Móri kábítószer-kereskedő őrizetben (+Videó)

Népszerű ajánlatok

/Képkocka a Rendőrség Youtube videójából/

A megalapozott gyanú szerint a hasonló bűncselekmény miatt bűnügyi felügyelet hatálya alatt álló férfi otthonában végezte az illegális tevékenységet. A tőle vásárló móri lakost is gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök.

A drogterjesztéssel foglalkozó móri férfi 2021 szeptemberében került a hatóság látókörébe. A 32 éves elkövető rendszeresen, anyagi haszonszerzés érdekében különböző fajtájú tiltott anyagokat értékesített a településen.

A Móri Rendőrkapitányság munkatársai az ügyben nyomozást rendeltek el, majd a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya segítségével adatgyűjtésbe kezdtek a bűncselekmény bizonyítása érdekében. A beszerzett adatok alapján a feltételezett elkövető elfogására – annak lakóhelyén – 2022. október 17-én akciót szerveztek a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály rendőreivel.

A bevetésen résztvevő rendőrök a férfi otthonában tartott kutatás során összesen 10,5 gramm kábítószergyanús anyagot, digitális mérleget és informatikai eszközt találtak és foglaltak le.

A gyanú szerint a móri drogkereskedőtől vásárolt kábítószert az a 27 éves helybéli illetőségű férfi, akinek lakóhelyén szintén a fenti napon végrehajtott kutatás során a rendőrök 14,6 gramm súlyú kábítószergyanús növényi törmeléket, örlőt és 1 digitális mérleget találtak a nyomozók. A lefoglalt anyagokat az eljárás során szakértők bevonásával vizsgálják.

A Móri Rendőrkapitányságra előállított két férfit a nyomozók kábítószer-kereskedelem bűntett és kábítószer-birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A terjesztőt őrizetbe vették és előterjesztést tettek az illetékes ügyészségen letartóztatásának indítványozására.

A nyomozás során a rendőrök vizsgálják, hogy kik vásároltak a dílertől, így az elkövetői kör bővülni fog – tájékoztatott bennünket a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

VIDEÓ: (18 éven felülieknek!)

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*