Szép sikereket értek el a Móri Öttusa SE fiataljai

Népszerű ajánlatok

/A kép illusztráció – fotó:Nagy Pál/

A Móri Öttusa Sport Egyesület közösségi oldalán olvasható, hogy az elmúlt hónapokban fiataljaik szép sikereket értek el – Idézzük:

„Az elmúlt 3 hónap során lehetőségünk nyílt U17-es U15-ös (2007) korosztályú versenyzőinkkel részt venni az U17-es korosztály (2005-2006) számára kiírt válogató versenyeken, elsősorban a versenyrutin megszerzése céljából a kombinált versenyszámban.

A decemberi verseny során Gellért Zsombor versenyzése emelkedett ki, egyéni csúcsot úszott, kiválóan kombizott, amivel az összetett verseny (2005-2006-2007)  9. helyét érte el és a legjobb 2007-es versenyző lett!

A lányoknál Juhász Eszter javított az úszó eredményén 6 másodpercet.

A januári versenyen Gellért Zsombor tovább faragott az eddigi legjobb úszóeredményén és először került 2:20 alá, majd a decemberi egyenletes kombi eredményét megismételve összetettben a 8. helyen végzett és ismét a legjobb 2007-es induló lett!

Juhász Eszter az eddigi legjobb kombi eredményét érte el 30 másodpercet javítva és a 4. legjobb 2007-es lány induló lett!

Nagyon motiváltan versenyzett mindenki, örültünk, hogy meg tudjuk magunkat méretni a mezőnyben és a további munkához új lendületet kaptunk – versenyzők és edzők egyaránt.”

 

Forrás:Facebook

Írj Te először kommentet "Szép sikereket értek el a Móri Öttusa SE fiataljai"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*