Árokba hajtott és fejre állt egy autó Móron

Népszerű ajánlatok

/A kép illusztráció! – Fotó: Pixabay.com/

Nem hivatalos forrásból – olvasóinktól – úgy értesültünk, hogy Móron csütörtökön több baleset is történt.

Írásban megkerestük a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatát, akiktől ezt a tájékoztatást kaptuk:

“Érdeklődésre reagálva tájékoztatom, hogy kollégáink 2023. november 16-án Mórról, a Hunyadi János utcából 13 óra 30 perckor kaptak bejelentést egy közlekedési balesetről.

A helyszíni szemle adatai alapján a rendőrök megállapították, hogy egy Volkswagen típusú gépjármű 19 éves sofőrje a Kiserdő utca irányából a Széchenyi István utca felé közlekedett.

A fiatal férfi gépjárműve sebességét nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg és először útpadkára, majd onnan egy vízelvezető árokba hajtott, melynek következtében az autó a feje tetejére borulva állt meg.

A sofőr a baleset során gépjárművével megrongált egy betontömbbel megerősített telefonoszlopot is. A baleset során a gépjármű vezetője nem szenvedett sérülést.”

Egyik olvasónktól egy másik balesetről is kaptunk információt, mely szerint két gépkocsi karambolozott Wekerle utcában, a Szabadság térnél.  A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatától megtudtuk, hogy erről a rendőrség nem kapott bejelentést.

Minden bizonnyal anyagi káros baleset történt, ennek részesei nem kértek rendőri intézkedést, a felelősség kérdéséről pedig megállapodhattak – a szerk.

Írj Te először kommentet "Árokba hajtott és fejre állt egy autó Móron"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*