„Fejér Megyei Szent György Kórházért FOGJUNK ÖSSZE!” – Gyűjtőpont Móron a Vianniban!

Népszerű ajánlatok

A móri Vianni Üzlet keresett meg bennünket, és közreműködésünkkel az alábbi felhívással fordul a móriakhoz:

Kedves Vásárlóink!

Talán Önök is találkozhattak itt a Facebookon a “Fejér Megyei Szent György Kórházért FOGJUNK ÖSSZE!” nevű Facebook csoporttal

( https://www.facebook.com/groups/509280089784719 ), amelynek mi is tagjai vagyunk.

Sajnálatos módon a mi környezetünkben is egyre több személy szorul kórházi ellátásra. Mi is szeretnénk segíteni ahogyan tudunk és támogatni azon személyeket is, akik beteg ismerőseink felépüléséért küzdenek.

Éppen ezért üzletünkben gyűjtőpontot hozunk létre az adományok fogadására és elszállítására, valamint adománygyűjtő dobozt helyezünk ki.

Minden adományt névvel, aláírással dokumentálunk és a Facebook oldalunkon https://www.facebook.com/viannimor követhetik a sorsukat, érkezésüket pedig a fentebb említett csoportban is láthatják.

Felvettük a kapcsolatot a csoport moderátoraival, akik megköszönték a kezdeményezést és tájékoztattak arról, mire lenne a legnagyobb szükségük!

Leginkább előre csomagolt élelmiszert tudnának most hasznosítani, mint keksz, nápolyi, csokoládé, müzliszelet, ropi, bármiféle “nasi”, amit a pár perces szünet alatt gyorsan el tudnak fogyasztani.

Emellett nagy szükségük lenne kávéra, instant kávéra, üdítőre, utóbbiból kisebb kiszerelésűre lehetőleg, higiéniai okokból.

Légfrissítőt, nedves törlőkendőt, pelenkát is szívesen fogadnak, WC-papírból jelenleg elég felajánlás érkezett.

Ezen termékek nagy része nálunk is megtalálható, de otthonról hozott adományokat is szívesen fogadunk!

A felajánlásokat szétosztják a kórház összes dolgozója között, ami alatt háromezer embert értünk, karbantartókat, takarítókat, sterileseket, laborosokat, nővéreket, orvosokat, de mindannyiuknak ugyanúgy nélkülözhetetlen a munkája a kórház napi működéséhez.

Természetesen mi magunk is hozzájárulunk adományunkkal is a kezdeményezéshez!

Fogjunk össze Mór! Segítsünk mi is!

Köszönettel:

A móri Vianni csapata

Írj Te először kommentet "„Fejér Megyei Szent György Kórházért FOGJUNK ÖSSZE!” – Gyűjtőpont Móron a Vianniban!"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*