Dobogón zárta az őszi szezont a női csapat

Népszerű ajánlatok

/Fotó: Facebook/Móri SE/ A Móri Sportegyesület Facebook oldalán számolt be arról, hogy hosszú idő után indított női felnőtt csapatot az egyesület a Fejér vármegyei bajnokságban.

Az őszi szezon utolsó utolsó mérkőzését a hétvégén 7:2-re nyerték az Előszállás otthonában.

A szezon feléhez érkezve Puhnyák János értékelte az elmúlt hónapok munkáját.

“Hosszú idő után újra női együttessel is nekivágott a Móri SE a bajnokságnak. Meglehetősen kevés idő, mindössze egy hónap állt a rendelkezésre az újonnan alakuló csapatunk felkészülésére, így a szezon közben kezdtek a kirakós darabjai a helyére kerülni.

Pontosan ezért nem is tűztem ki a lányok elé semmilyen konkrét célt, viszont már az első meccsen megmutatkozott, hogy ezt a csapatot senki nem veheti majd félvállról.
Hétről-hétre keményen dolgoztak a lányok, és szerencsére ez az eredményeken is látható volt.

A 7 meccsen 6 győzelemmel és csupán 1 vereséggel (a bajnokság jelenlegi legjobb csapata ellen) a 2. helyen záró együttes megmutatta, hogy nagyon sok van bennük.

Sok arcát láthattuk a csapatnak, akik játékban, valamint ha arra van szükség, akkor küzdésben, csúszva-mászva hozzák a győzelmeket. Nagyon jó egyéni teljesítmények mellett egy igazi csapatról beszélhetünk, akik ezt a pályán és a pályán kívül is megmutatták.

Természetesen az őszi szezon végeztével sem áll le a csapat, tovább folytatjuk az edzést és erőbedobással készülünk az őszi szezonra.

Tavasszal pedig nem lehet más a cél, mint hogy minél közelebb kerüljünk az éllovashoz!”

Írj Te először kommentet "Dobogón zárta az őszi szezont a női csapat"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*