Móri sportoló kéri támogatásukat a világbajnokságon való részvételhez

Népszerű ajánlatok

/Fotók: Facebook/Schmidt Adrienn/

Schmidt Adrienn, a móri származású, jelenleg Dániában élő sportoló kéri a móriak és környékbeliek támogatást annak érdekében, hogy részt vehessen az Ironman Világbajnokságon, melynek helyszíne Hawaii, és 2023. október 14-től rendezik meg.

Ezt írta a Facebookon:

Kedves barátok és Facebook lakók!

A te szívedet is melengeti a gondolat, hogy a móri és a magyar zászló ott lobog a nemzetek felvonulásán az Ironman világbajnokságon? Ha igen, akkor kérlek támogasd az utazásunkat és a költségeinket EGY FAGYI ÁRÁVAL!

https://gofund.me/6ffadb28

UPDATE: többen jeleztétek, hogy nem minden bank bankkártyáját fogadja el az oldal. Kérlek, ebben az esetben írj nekem, és adok más, biztonságos elérhetőséget.

“Valósítsd meg a saját tündérmeséd!” – áll az Ironman érem hátulján. És ennek a történetnek nem is lehetne találóbb mottója.

Elképesztő lehetőség tárult elém az Ironman World Championship kvalifikációs ünnepségén. A korcsoportomban 8. helyen végeztem a koppenhágai Ironman versenyen és ezzel sikerült kvalifikálni a világbajnokságra.

Az elmúlt években mindent megtettem a sportbeli fejlődésemért, de most a Ti segítségetekre is szükségem van, hogy megvalósuljon az álmom.

A világbajnokságnak Hawaii ad otthont, ami kb. 12000 km távolságra van a lakhelyemtől. Az utazás a szigetre, a szállás, az étkezés mind magas költségekkel jár. Hiába vagyunk tapasztalt low budget utazók a húgommal, aki a kísérőm lesz ebben az életre szóló kalandban, de ezek a költségek messze túlmutatnak a lehetőségeinken. Ezért arra gondoltunk, hogy a közösségi finanszírozást hívjuk segítségül.

Akik régóta ismernek és követnek jól ismerik a bejárt utamat. Akik még nem, nekik egy mondattal úgy jellemezném a történetemet, hogy a lustaság és túlsúly világából indultam, de most már mindent beleadva érem el a céljaim a sportolás terén.

Milyen utat jártam be eddig, hogy ott állhassak a világbajnokság rajtjában?

Gyerekkoromban nem sportoltam, ezért se az izomzatom, se a koordinációs képességem nem fejlődött. Majd tinédzser éveim végén a túlsúlyom miatt elkezdtem futni és biciklizni, és hamar elkezdtem élvezni a sport mentális és fizikai jó hatásait.

Majd 2015-ben futottam az első maratonom, 2017-ben kezdtem el edzővel készülni, és 2018-ban iratkoztam be az első kezdő felnőtt úszótanfolyamra.

Mindig is motivált, hogy legyőzzem saját magam és megdöntsem az egyéni rekordjaim, az évek során pedig egyre fegyelmezettebb lettem és szenvedélyemmé vált a sport.

Most már nem telik el nap edzés nélkül, még a nyaralásokon sem, sőt gyakran szervezem egy verseny köré az utazásaimat. Ahhoz, hogy ilyen szinten legyek heti 10-18 órát edzek amellett, hogy teljes munkaidőben dolgozok és van egy kutyagyerekem. Ez rengeteg logisztikát, áldozatot és elhivatottságot igényel.

Ennek ellenére a legvadabb álmaimban sem gondoltam, hogy kijuthatok a világbajnokságra, de a Ti segítségetekkel ez most megvalósulhat. Ha téged is büszkeséggel töltene el, hogy ha a nemzetek felvonulásán a móri és a magyar nemzeti zászló is menetelne, akkor kérlek, járulj hozzá a kijutásomhoz.

Instagramon és az alábbi cikkben megismerhetitek az eddig bejárt utamat a sport területén.

https://www.instagram.com/adriennschmidt3

https://www.csupasport.hu/…/kiderult-hogy-verszegeny…/

https://www.csupasport.hu/…/az-erdei-futas-varazslatos…/

Mi is az a közösségi finanszírozás?

Alapelve, hogy sok kicsi sokra megy: apró hozzájárulást várunk minél több embertől. A kis összegű adományod valójában óriási hatással van a kalandunkra és egy fantasztikus dologhoz járulsz hozzá.

Hogyan működik?

Arra kérlek Titeket, hogy egy FAGYI VAGY SÖR ÁRÁVAL támogassátok az álmom megvalósulását. Ha meghívnál egy italra, kérlek, inkább küldd el most az árát. Természetesen nagyobb hozzájárulásokat is szívesen fogadunk!

A weboldal kezeli az utalásokat és teljes mértékben biztonságos! Az oldal az adományokat dán koronában terheli, 100 kr. kb. 5000 Ft-nak felel meg.

Köszönöm, ha segítesz minden triatléta legnagyobb álmának megvalósításában! Aloha!”

1 komment a "Móri sportoló kéri támogatásukat a világbajnokságon való részvételhez"

  1. Köszönjünk szépen a publikációt. Minden apró segítségnek örülünk és hálásak vagyunk érte.

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*