ÚJ termékek a Munkaruházati Szaküzletben!

Népszerű ajánlatok

A Munkaruházati Szaküzlet modern környezetben, barátságos és képzett személyzettel várja Önöket a Mór, Wekerle Sándor utca 2. szám alatti üzletében.

Új termékcsaláddal bővül a készletünk,  a BATZ klumpákkal és papucsokkal.

Batz Sorrento női papucs törtfehér színben. Remekül kihasználható, letisztult szín, mely mindennel kombinálható. Az anatómiai kialakítás gondoskodik lábaid egésznapos jóllétéről, és állítható tépőzáras pánt segít abban, hogy teljesen saját igényeidre szabhasd a papucsot. Cserélhető, kivehető talpbetétes, szuperkényelmes lábbeli, mely a korszerű elvárásokhoz igazodik. Finom, nőies, félig lakk modell, melyet a felső pántokon elegáns mintázat tesz különlegesebbé. Magas minőségű bőrből készült a lábbeli, mely kényelmes és igazán nőies darab. Élvezd a hosszú sétákat, bújj bele te is, és próbáld ki!

Batz FC04 női klumpa fekete színben. Tradicionális, több mint 10 éve gyártott, folyamatosan fejlesztett 100% valódi bőrből készült papucs, a Batz márka egyik “zászlóshajója”. Az anyagfelhasználásnál kizárólag a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelelő bőröket alkalmazták. Anatómiai kialakítású talpszerkezete maximális kényelmet biztosít a lábnak. Vastagon párnázott gallér-részének és párnázott talpszerkezetének köszönhetően a márka egyik legkényelmesebb modellje.

FC04P női klumpa fehér színben. Aki igazán kényelmes, megbízható, strapabíró, és egyben ízléses klumpára vágyik, az nagyon elégedett lesz ezzel a lábbelivel. Anatómiai kialakítású talpszerkezetével tökéletes komfortot ad, és igazi kényeztetést nyújt lábainak. Vastagon párnázott gallérja szintén kellemes érzetet biztosít, az újítás pedig a csatos pánt. A sarokrészre helyezve még az eddiginél is stabilabb tartást ad. Tradicionális és egyben nagyon innovatív Batz modellről van szó: megtartotta minden jó tulajdonságát, és folyamatosan gazdagították újabb elemekkel. Élvezze Ön is, hisz Önnek is jár a kényelem!

Batz FC10P női klumpa fehér színben, a kényelem magasiskolája. Tökélyre fejlesztett komfort a Batz márka zászlóshajó modelljében: anatómiai kialakítás, talpbetét, stabil tartás selymesen puha bőrből. Önnek, aki egész nap talpon van. Önnek, akinek estére sajognak lábai és alig várja, hogy a megterhelő robotolás után végre lerúghassa cipőjét. Önnek, aki végre kényelemre vágyik. A sokak által imádott, legendás FC10 modell annyiban lett más, hogy állítható pántokkal tették még inkább az Ön személyes igényeire szabhatóvá, így mindenki 100%-ban komfortosan érezheti magát benne. Önnek is jár a kényelem.

Batz NLK női papucs fehér színben. Hófehér kézműves klumpa, első ránézésre is gyönyörű. Másodikra még inkább, mert észrevesszük egyedi és különleges díszeit. Például a finom kis levélmintát kétoldalt, és a színes, szivárvány minden árnyalatában ragyogó varrást körülötte, amitől a gardrób igazi ékszerdarabjává válik. Nemcsak a külcsín, a belbecs is épp ilyen fontos: anatómiai kialakítás és extra puha, zselés lábágy teszi oly sokak kedvenc papucsává az NLK modellt. Bújjon bele Ön is, és tapasztalja meg a tökéletes kényelem érzését!

Írj Te először kommentet "ÚJ termékek a Munkaruházati Szaküzletben!"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*