Móri álláspályázat

Népszerű ajánlatok

/Fotó: Nagy Pál/

Az Önkormányzat álláspályázatot tett közzé a város honlapján az V. számú háziorvosi körzet háziorvosi asszisztens munkakör betöltésére.

Idézünk a pályázatból:

“Mór Városi Önkormányzat az V. sz háziorvosi körzetében az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló 2020. évi C. törvény (Eszj.) 2. §-nak megfelelően pályázatot hirdet asszisztensi feladatok ellátására.

Ellátandó feladatok: A rendelés asszisztensi feladatainak ellátása, előjegyzés adás, betegek fogadása, betegdokumentáció vezetése az orvos informatikai rendszerben, injekciózás, segédkezés vizsgálatoknál.

A munkakör betölthetőségének időpontja: 2023.10.01-től

Foglalkoztatás időtartama, munkaideje, munkarendje, formája: Határozatlan, 40 óra, Teljes munkaidő

Munkavégzés helye: Mór, Kórház utca 21., Csókakő, Kossuth utca 70.

A munkáltatóval, állással kapcsolatos egyéb lényeges információ: Az illetmény megállapítására és a juttatásokra az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló 2020. évi C. törvényben, valamint az egészségügyi szolgálati jogviszony végrehajtására vonatkozó 528/2020. (XI. 28.) Korm. rendeletben foglaltak az irányadók. A pályázatot postai úton Mór Városi Önkormányzat 8060 Mór, Szent István tér 6. postacímre, személyesen, vagy elektronikus úton a morph@mor.hu e-mail címre lehet eljuttatni. A pályázati kiírással kapcsolatosan további kapcsolódó információt nyújt Dr. Horváth Éva aljegyző, humánügyi irodavezető a +36 20 371 6250-es telefonszámon.”

A teljes pályázatot ITT találja.

Még tavasszal írtuk, hogy ebben a körzetben változás lesz a háziorvos személyében is. 

ITT a cikk:

Változás várható az egyik háziorvos személyében

 

Írj Te először kommentet "Móri álláspályázat"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*