56 baleset, 13 sérült a múlt héten Fejérben

Népszerű ajánlatok

/A kép a 8123-as úton Zámolynál történt balesetről készült – Fotó: Police.hu/

A rendőrök 56 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, ittas járművezetőket szűrtek ki a forgalomból, és ellenőrizték a passzív biztonsági eszközök használatát is.

Az egyenruhások 2023. július 24. és július 30. között a vármegye útjain 9 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyek közül 5 súlyos, 4 könnyű sérüléssel végződött. A balesetekben összesen 13-an sérültek meg.

Az elmúlt héten a rendőrök fokozott figyelmet fordítottak a passzív biztonsági eszközök használatának ellenőrzésére. A közlekedésrendészeti akciók során a rendőrök 93 esetben intézkedtek a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt, 3 alkalommal a gyermekbiztonsági rendszer helytelen kezelését állapították meg, továbbá 2 alkalommal motorkerékpár bukósisak nélküli járművezetés miatt vonták felelősségre a vezetőt.

A hét folyamán az egyenruhások összesen 634 ittasság-ellenőrzést hajtottak végre, melyek során 5 sofőrt szűrtek ki a forgalomból, akikről kiderült, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztottak – tájékoztatott bennünket a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Írj Te először kommentet "56 baleset, 13 sérült a múlt héten Fejérben"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*