Hamarosan kezdődik a FEZEN, jön a Black Eyed Peas is

Népszerű ajánlatok

/Fotó: OKK Fehérvár/

Épülnek a színpadok, pultok, egyre jobban kezd átalakulni az Új Váralja sor – Takarodó út környéke – alig egy hét múlva indul a FEZEN Fesztivál. A város legnagyobb fesztiválja idén is négy napon át, július 26-tól 29-ig várja a látogatókat, többek között olyan sztárokkal, minta 6-szoros Grammy-díjas Black Eyed Peas, az idei évben a Metal Hall of Fame tagjai közé választott Helloween, a diszkó egyik örök klasszikusa, a Village People. De bulizhatunk Azahriah-val, Majkával, a Roaddal vagy éppen a Bagossy Brothersszel is.

Már épülnek a színpadok, sátrak, büfépultok az Új Váralja sor – Takarodó út sarkán. Július 26-án kezdődik a város legnagyobb fesztiválja, a FEZEN. A huszonhat éves fesztiválon itt lesz a világhírű amerikai hiphop- és pop együttes, a Black Eyed Peas. Az amerikai poplegenda Will.i.am és zenekara olyan slágerekkel érkezik Székesfehérvárra, mint a Pump It, Where is the love?, a Boom Boom Pow vagy az I Gotta Feeling. Az együttes közel 25 év alatt bezsebelt 6 Grammy-díjat, túl vannak számtalan koncerten több mint 30 országban, 2011-ben pedig felléphettek a százmilliók által megtekintett Super Bowl félidei showjában is!

2018 után visszatér a FEZEN-re a német power/speed metal legenda, a Helloween. Svédországból kapjuk a tiszta heavy metal energiákat a Hammerfalltól, a tavalyi FEZEN-szülinapról betegség miatt lecsúszó New York-i Cro Mags pedig idén hozza el a keleti parti hardcore, punk hangulatot. A nyugati partot pedig az Ugly Kid Joe képviseli, akik Kaliforniából nem csak a régi nagy slágereikkel hanem a tavaly év végén megjelent legfrissebb albumukkal együtt érkeznek. Aki pedig a hamisítatlan retro disco hangulatot keresi, együtt mutathatja majd a Y.M.C.A betűket a Village People tagjaival.

A hazai sztárok sem maradnak ki a FEZEN idei kínálatából. Gyakorlatilag az ábécé minden betűjéhez találunk valakit: Azazhriah, AWS, Beton Hofi, Bagossy Brothers Company, Carson Coma és még hosszasan sorolhatjuk a sort Majkán, Roadon keresztül a Valmarig vagy a Wellhelloig. Az estéket pedig idén is partyk zárják Székesfehérváron. A teljes program elérhető a fezen.hu oldalon.

Idén a fesztiválterület közvetlen közelében, a parkoló mellett alakított ki új kempinget a FEZEN, folyóvizes WC-kkel, zuhanyzókkal, ételmelegítési lehetőséggel. Napközben pedig kisbolt is működik majd a helyszínen.

Forrás: OKK Fehérvár

Írj Te először kommentet "Hamarosan kezdődik a FEZEN, jön a Black Eyed Peas is"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*