A móri Er-Fém Ingatlanhasznosító Zrt. közleménye akkumulátor feldolgozó ügyben

Népszerű ajánlatok

Az elmúlt időszakban sok híresztelés kapott szárnyra Móron (valamint különböző helyi Facebook csoportokban) arról, hogy állítólag akkumulátor feldolgozó/megsemmisítő gyár létesülne a városban. Többen ennek pontos helyét is tudni vélték/vélik az egykori  “Csőgyár” területén (mások pedig egyéb helyszínt jelöltek meg a településen kívül…).

Az üggyel  kapcsolatban egy hírbe hozott móri cég is megszólalt.

Az Er-Fém Ingatlanhasznosító Zrt. az alábbiakat írta Facebook oldalán – szöveghűen idézzük közleményüket:

„Kedves Móriak.

Az elmúlt napokban, hetekben több észrevétel, megkeresés vagy csak rosszindulatú pletyka érkezett hozzánk a szájhagyomány útján terjedő akkumulátor megsemmisítő vagy újrafeldolgozó témakörben.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden kedves móri lakost, hogy ebben a témában az ER-FÉM Zrt. (régi csőgyár, ahogy a helyiek ismerik) nem tud információval szolgálni és nem is érintett a témában.

Sajnos néhány rosszindulatú, hiányos, hibás információval rendelkező pánikkeltő személy megpróbálja vállalkozásunkat belekeverni ebbe a még mindenki számára is ismeretlen ügybe. Az ER-FÉM Zrt. immár 12 éve tevékenykedik saját tulajdonú ipari ingatlanok üzemeltetésével.

Folyamatos fejlesztésekkel, felújításokkal próbálja a helyi és helyben tevékenykedő multinacionális vállakozások igényeit maximálisan kielégíteni, amelynek köszönhetően számtalan új munkahely jött létre. Jelen pillanatban nem kívánjuk ingatlanunkat értékesíteni.

Ennek ellenére szomszédságunkban működik az Esab-Mór Kft., aki saját tulajdonú ingatlanában befejezte korábbi tevékenységét és eladásra kínálja épületét. Az ER-FÉM Zrt. és az Esab-Mór Kft., két teljesen külön tulajdonosi körhöz tartozó, két külön gazdasági társaság.

Az egyetlen ok, ami felróható a két cégnek, hogy szomszédok. Ezen kívül semmiféle rálátása sincs egyik vállalkozásnak a másikra. Ez idáig semmiféle konkrét tájékoztatást sem kaptunk, hogy az épületet eladták volna.

Ezen információk birtokában szeretnék megkérni minden kedves lakost, hogy az ER-FÉM Zrt.-t, ne keverjék bele ebbe az akkumulátor mizériába.

Remélem mindenki számára kielégítő információt tudtam adni a témával kapcsolatban.

Bízva a további rosszindulatú feltételezések elkerülésében.

Tisztelettel:

Fülöp György ”

 

Eddig a cég közleménye. Nekünk hivatalos információ, tájékoztatás (pl. az Önkormányzat, a Kormányhivatal, stb… vagy valamilyen esetlegesen érintett vállalat részéről) még nincs birtokunkban, nem is hallottunk ilyenről – így arról sem, igazak-e a mendemondák. Ha bármit megtudunk, közzétesszük.

Címlapkép: Facebook/Er-Fém Ingatlanhasznosító Zrt.

Írj Te először kommentet "A móri Er-Fém Ingatlanhasznosító Zrt. közleménye akkumulátor feldolgozó ügyben"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*