Véleményezheti a móri vasúti menetrend tervezetét

Népszerű ajánlatok

A MÁV-START Zrt. elkészítette a 2023. december 10-től érvényes vasúti menetrend tervezetét. A vasútvonalak 2023/24. évi menetrend tervezetét az érdeklődők honlapjukon megismerhetik és véleményezhetik.

Mint írják, az a céljuk, hogy megismerjék a vasúti közlekedést rendszeresen használók véleményét, szolgáltatásokkal való elégedettségét, és a tapasztalatokat felhasználják a következő évi menetrend tervezéséhez.

Megírhatja véleményét!   A véleményezés 2023. július 05-től július 21-ig tart.

A beérkező vélemények, észrevételek feldolgozását és kiértékelését követően az ezek alapján készített összefoglaló dokumentumot honlapjukon közzéteszik – tették hozzá közleményükben.

A Komárom-Székesfehérvár vasútvonal tervezett menetrendjét itt tekintheti meg (és írhatja le véleményét, javaslatát):

https://menetrend-tervezet.vpe.hu/wp-content/uploads/2023/06/5-os-vonal_Komarom-%E2%80%93-Szekesfehervar.pdf

 

A címlapképen a móri vasútállomás 2017-ben – Forrás: Wikipedia, fotó: Globetrotter19

2 kommentarer på "Véleményezheti a móri vasúti menetrend tervezetét"

  1. Számomra teljesen mindegy a menetrend, mivel nem tudok felszállni a vonatra a magas fellépés miatt.Szívesen igénybe venném ezt a közlekedési módot, de nem tudok fellépni.Azért szomorú, hogy cca. 150 év alatt nem tudott a MÁV egy peront építeni, így az idősek, mozgásukban korlátozottak eleve kiesnek.Na nembaj, majd a következő 150 évben megoldódik ez is, mint a 81-es négysávosítása.

  2. Csatlakoznék az előttem leírt véleményhez, még a fiatalabb korosztálynak is nagyon nehéz felmászni a vonatra. 2023-ban lehetne legalább egy könnyű lépcsővel segíteni ezen, amit a vasutas odahelyez amikor megállt a vonat. A mostani helyzet olyan, hogy van is vonat meg nincs is vonat ! Ha meg nincs vasutas, akkor marad a peron, de erről nem is szabad álmodni, így persze, hogy nincs kihasználva a vonal.

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*