Már online is lehet időpontot foglalni lomtalanításra a DEPÓNIA Kft-nél

Népszerű ajánlatok

/Fotó: Nol.hu/

Már online is foglalhatnak időpontot lomtalanításra a DEPÓNIA Nonprofit Kft. családi házban élő lakossági ügyfelei. A regisztráció a közszolgáltató cég honlapján keresztül lehetséges. Fontos információ továbbá, hogy ettől a hónaptól már csak azokat a hulladékgyűjtő edényeket ürítik ki, melyeken rajta van a 2023-as matrica.

Már online is tudnak időpontot foglalni lomtalanításra a DEPÓNIA Nonprofit Kft. azon lakossági ügyfelei, akik családi házban élnek. A szolgáltatás a cég ellátási területéhez tartozó mind a 66 településre érvényes.

A foglalórendszer használata nagyon egyszerű: az adott település és a lomtalanítási időpont kiválasztása után ki kell tölteni a további adatokat, majd az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltak elfogadását követően a Beküldés gombra kell kattintani. Ezután a megadott e-mail címre a cég munkatársa értesítést küld a jóváhagyásról vagy az esetleges elutasításról.

A társasházak részére a továbbiakban is a közös képviselők egyeztetnek lomtalanítási időpontot a 06-22/507-419 telefonszámon, illetve az ugyfel@deponia.hu e-mail címen.

Fontos információ továbbá a hulladékszállítással kapcsolatban, hogy ettől a hónaptól az edényazonosító matricával el nem látott hulladékgyűjtő edények tartalmát nem szállítják el. A cég korábban kipostázta ezeket a matricákat a 2023. évi hulladéknaptárakkal, a tájékoztatóval és a zöldhulladékos matricákkal együtt.

A DEPÓNIA kéri, egyben köszöni ügyfeleinek együttműködését

Forrás: OKK Fehérvár

Írj Te először kommentet "Már online is lehet időpontot foglalni lomtalanításra a DEPÓNIA Kft-nél"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*