Móri pedagógus és diák megyei elismerése

Népszerű ajánlatok

/Fotó: Facebook/

A Móri Dr. Zimmermann Ágoston Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola közösségi oldalán adta hírül, hogy december 20-án (kedden) tartotta díjátadó ünnepségét a Fejér Megyei Diáksport Egyesület Székesfehérváron.

Intézményükből egy diák és egy pedagógus is a díjazottak között szerepelt. Laki Boglárka 8. osztályos tanulójuk vehette át a “Körzet legeredményesebb sportolója” kitüntetést.

Horváth Péter tanár úr „Fejér megye diáksportjáért” elismerésben részesült.

Méltatásuk:

Laki Boglárka 8.a osztályos tanuló, jeles tanulmányi eredménnyel és sok tantárgyi dicsérettel rendelkezik. Magatartása és szorgalma egyaránt példamutató. Elismerésre méltó az a tudatosság és kitartás, amivel összeegyezteti a tanulást a versenysporttal. Az előző tanévben számtalan sportversenyen vett részt. A legjobb eredményeket mezei futásban érte el, ahol egyéniben és csapatban is megyei bajnok, míg az országos döntőn hatodik lett.

Az Alba Volán Sportclub igazolt versenyzője, egyesületének színeiben megnyerte az országos háromtusa-bajnokságot, csapatával pedig a harmadik helyen végzett. Edzői: Németh Gábor, Vitéz László és Kovács Sarolta. Testnevelő tanára Rajos Zoltán.

Horváth Péter tíz éve dolgozik pedagógusként, 2017. óta az iskola munkatársa. Földrajz-testnevelés szakos tanár, emellett a 7.a osztályfőnöke. 2018-tól a Móri SE utánpótláskorú (U9, U7) labdarúgó csapatainak edzője. Folyamatosan tevékenykedik az MLSZ Intézményi Bozsik Programban, amelynek keretében nagycsoportos óvodásokkal (is) igyekszik megismertetni és megszerettetni a labdarúgást. Lelkes, segítőkész, mindig pozitív, motivált és megbízható.

Rendszeresen részt vesz az iskolai és körzeti sportversenyek szervezésében, lebonyolításában, valamint szakköri foglalkozásokat tart. A nyári, balatoni tábor szintén elképzelhetetlen nélküle. Szabadidejében is aktívan sportol, a 2. számú móri labdarúgócsapat oszlopos tagja – olvasható az iskola közleményében.

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*