Családias iskola vagyunk! – Beiskolázás Móron a Perczelben

Népszerű ajánlatok

/Fotó:Székesfehérvári SzC Perczel Mór Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium/

Minden év végén, a következő év elején meghirdetik a móri iskolák a pályaválasztási nyílt napokat, beiskolázási tájékoztatókat. Ezeken azonban nem tud mindenki részt venni. Azzal a céllal kerestem meg az általános és középiskolák igazgatóit, hogy e riportokkal is segítsük az informálódást, iskolaválasztást, valamint kicsit bepillantsunk az intézmények életébe. Zsipi Gyula iskolaigazgatót kérdeztem:

/a képen Zsipi Gyula igazgató/

-Milyen képzéseket indítanak?

Technikumban: gépész technikus,   kereskedő és webáruházi technikus,

Szakképző Iskolában:  gépi és CNC forgácsoló, villanyszerelő, mechatronikus karbantartó, és kereskedelmi értékesítő képzéseket,  valamint  egy orientációs osztályt is indítunk.

Az orientációs program olyan tanulóknak szól, akik az általános iskolát befejezték ugyan, de bizonytalanok a pályaválasztásukban.

-Néhány mondatban összefoglalva: miért válasszák a 2023/2024-es tanévben beiratkozó diákok Önöket?

Az iskolánkban tanult szakmák versenyképesek, mellyel könnyedén találnak munkát a végzett tanulók. Minden szakma ösztöndíjas, tehát diákjaink tanulmányi ösztöndíjban részesülnek.

CSALÁDIAS ISKOLA! Az iskolai létszáma pont ideális arra, hogy minden pedagógus ismerjen minden tanulót.  A szakmai órák csoportbontásban valósulnak meg. Szakmai oktatóink a versenyszféra területéről érkeztek az intézménybe, és magukkal hozták szakmai tapasztalataikat.

Az iskola jól megközelíthető vidéki diákok számára is.  A távolabbról érkező  tanulóknak ingyenes kollégiumi szállást biztosítunk.

 

                                                                  Nagy Pál 

Írj Te először kommentet "Családias iskola vagyunk! – Beiskolázás Móron a Perczelben"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*