Móri ápolónő elismerése

Népszerű ajánlatok

/Balról a negyedik Szücs Andrea – Fotó: Facebook/Szent Pantaleon Kórház-Rendelőintézet/

A Dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház-Rendelőintézet Facebook oldalán közölte, hogy szeptember 29-én csütörtökön, a Polgármesteri Hivatal „C” szárnyában a MESZK Fejér Megyei Területi Szervezete megtartotta a X. Fejér Megyei Szakdolgozói napját.

Az ünnepség keretében Semmelweis napi MESZK elismerő oklevelet is adtak át. A díjazottak között van Szücs Andrea a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Móri Telephely ápolója.

Szücs Andrea méltatása (forrás: feol.hu/MESZK):

„Egészségügyi tanulmányait a székesfehérvári Egészségügyi Szakközép- és Szakiskolában alapozta, majd tovább folytatva felnőtt szakápolói képesítést szerzett.

1993.08.01-től dolgozik első munkahelyén a Móri Városi Kórházban. A Belgyógyászati Osztályon dolgozott húsz évig, majd az osztály megszűnését követően a Kardiológiai Rehabilitáció csapatát erősíti példás szorgalmával, fáradhatatlan, kreatív munkájával.

A mindig segítőkész Andit munkatársai egyenes, megbízható emberként ismerik, akivel a nehéz pillanatokon könnyebb túljutni, a hétköznapi rutin munkát örömtelibbé varázsolja.

A betegek felé mindig tisztelettel és alázattal fordul, mosolya, vidámsága elmaradhatatlan.

A pandémia ideje alatt a székesfehérvári telephelyen is bizonyította rátermettségét, páratlan teherbírását, ahol példamutató munkájával hozzájárult a betegek mielőbbi gyógyulásához.

Szabad idejében a Hospice ellátásban is részt vesz. Folyamatosan támogatást és erőt ad a beteg számára az emberileg nagyon nehéz időszakban, élethelyzetekben. Sok esetben a családtagok is tőle kapnak segítséget.”

Írj Te először kommentet "Móri ápolónő elismerése"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*