Két év szünet után indult újra a FEZEN fesztivál

Népszerű ajánlatok

/Fotó: OKK Fehérvár/

Két év kényszerszünet után szerdán közel telt házzal kezdődött el az idei FEZEN fesztivál. A 25 éves jubileumát ünneplő rendezvényre már előzetesen is óriási érdeklődés mutatkozott, a szombati napra már most nagyon kevés eladható jegy maradt, de a nyitónapon is sok ezren vették a fesztiválterület felé az irányt.

2019 után ismét elindult a térség legnagyobb zenei fesztiválja, a FEZEN fesztivál. A 25 éves jubileumát ünneplő rendezvény közel telt házzal nyitotta meg a kapuit szerdán.

Az első nap fellépői között szerepelt a Grammy-díjra is jelölt svéd Meshuggah zenekar, a félig hazai terepen játszó Wellhello, a csak női tagokból álló Iron Maiden tribute zenekar, a kaliforniai The Iron Maidens, és persze a kihagyhatatlan hazai fesztiválkedvencek, mint a 30Y, a fiatalabb generáció nagy sztárjai, mint Krúbi és Dzsúdló, de itt volt az LGT legendás gitárosa, Karácsony János James is, aki Bérces Viktorral játszotta el népszerű dalait. Közel 30 fellépő érkezett Székesfehérvárra az első napon. Egy kényszerű csere is jutott a nyitónapra, a Halott Pénznek Járai Márk betegsége miatt kellett lemondania koncertjét, helyettük Horváth Tamás és zenekara ugrott be az utolsó pillanatban.

A fesztivál még három napon át, egészen szombatig tart.

A zárónapon érkezik többek között a Scooter és a fesztivál eddigi történetének egyik legnagyobb metalprodukciója, a Nightwish is.

Pénteken a kilencvenes, kétezres évek meghatározó sztárjaié a főszerep, itt lesz mások mellett az Eiffel 65, Mr. President, a La Bouche a Total Dance Festival keretében.

Ma este pedig többek között olyan hazai kedvencek szórakoztatják a közönséget, mint Majka, a Bagossy Brothers, a Follow The Flow vagy a kultikus dán Mercyful Fate.

Forrás: OKK Fehérvár

Írj Te először kommentet "Két év szünet után indult újra a FEZEN fesztivál"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*