Rendőrök és erdészek fociztak Pusztavámon

Népszerű ajánlatok

Egy régebbi hagyományt elevenített fel a Vértesi Erdészeti és Faipari Zrt., melyet eddig a járványos időszak nem tett lehetővé.

Ezúttal az Észak-Vértesi Erdészeti Igazgatóság hívta meg az Oroszlányi és a Móri Rendőrkapitányság kollégáit egy barátságos focikupára.

Rendőrök és erdészek közti barátságos sportnapok története már hosszú időszakra nyúlik vissza a Vérteserdő Zrt. és a működési területen található rendőrkapitányságok között.

Most a pusztavámi erdészek és a két rendőrkapitányság mellett a Vérteserdő Zrt. Központjának legjobbjaival kiegészülve alakult ki a négy csapat.

A megjelenteket Dr. Bolehradsky Szilveszter, az Oroszlányi Rendőrkapitányság vezetője, Dr. Kovács Áron a Móri Rendőrkapitányság osztályvezetője, Macsek Lajos vezérigazgató és Pintér István erdészeti igazgató köszöntötte.

A korábbi napok heves esőzései után szerencsére a nap is kisütött. Így szép időben, jó hangulatban zajlott le a hat mérkőzés.

A meccsek szünetében, majd az ezt követő kötetlen beszélgetéseken a napi operatív együttműködés tapasztalatairól, aktualitásokról és a jövőbeni feladatokról, ezek koordinációjáról is volt lehetősége egyeztetni a kollégáknak.

Az Erdőgazdaság jóvoltából egy finom ebéddel zárult a nap. Reméljük, hogy több ilyen alkalomra kerülhet sor a jövőben, ahol a kollégák jobban megismerhetik egymást személyesen is.

Elősegítve ezzel a szabálysértések és bűncselekmények megelőzését, a rendőrhatósággal közös, összehangolt fellépést erdőgazdaságunk területén – közölte honlapján a Vérteserdő Zrt.

 

Fotó: Vérteserdő Zrt.

Írj Te először kommentet "Rendőrök és erdészek fociztak Pusztavámon"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*